IKEA αναρρίχηση τοίχου1Οι διαφημιστικές εκστρατείες που υλοποιούνται από τη σουηδική μάρκα επίπλων IKEA συνήθως καταλαμβάνουν υψηλή θέση στην δημιουργικότητα, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε το πιο πρόσφατοκόλπο της εταιρείας! IKEA τοίχος αναρρίχησης  κάθετα σχεδιασμένου διαμέρισματος που ο καθένας  μπορεί να ανακαλύψει σκαρφαλώνοντας. Αυτό η πολύχρωμη εγκατάσταση δίπλα στο τεράστιο γοτθικό καθεδρικός ναό ClermontFerrand  έχει ως στόχο να προωθήσει το 30ο κατάστημα του λιανοπωλητή που άρχισε στη Γαλλία και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την τοπική υπηρεσία επικοινωνίας Ubi Bene. Χαρά του παιχνιδιού που απελευθερώνεται μέσα από έντονα χρώματα, έντονα αντίθεση του  μνημείου πίσω.

Ακριβώς όπως σε ένα κανονικό τοίχο αναρρίχηση, άνθρωποι της περιπέτειας μπορούν να ανέβουν με τη χρήση διαφόρων λαβών για χέρια και πόδια. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, αυτά τα κομμάτια αναρρίχησης είναι επίσης κομμάτια από πραγματικά έπιπλα: ερμάρια, τραπέζια, ράφια μονάδες, ακόμα και κρεβάτια. Το πιο cool πλεονέκτημα είναι ότι αν αισθάνεστε κουρασμένοι, μπορείτε να χαλαρώσετε σε κάποια από τα καθίσματα στον τοίχο. Κάθε ορειβάτης βοηθήθηκε στην πορεία με συστήματα ασφαλείας και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτή η εγκατάσταση ΙΚΕΑ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις έχουμε δει- δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα πιο πρωτότυπο τρόπο για να πείσει τους περαστικούς να δοκιμάσουν ένα προϊόν έπιπλου.

IKEA αναρρίχηση τοίχου2 IKEA αναρρίχηση τοίχου3 IKEA αναρρίχηση τοίχου4 IKEA αναρρίχηση τοίχου5 IKEA αναρρίχηση τοίχου6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.