Όταν ζεις σε μια πόλη το πιο  πιθανόν είναι να ζείς σε ένα διαμέρισμα με ένα μικρό μπαλκόνι. Πολλοί άνθρωποι απλά το χρησιμοποιούν  για να αποθηκεύουν εκεί σκουπίδια τους, αλλά μπορεί πολύ καλύτερα να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον δωμάτιο του διαμερίσματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε για το σχεδιασμό και τη διάταξή του. Μερικές φορές μπορείτε να συνδυάσετε το μπαλκόνι σας με τον πλησιέστερο χώρο του σπιτιού σας, αλλά όχι συχνά. Εδώ είναι μερικές ιδέεςαπό επαγγελματίες σχεδιαστές με πολλές λεπτομέρειες που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το τέλειο μπαλκόνι.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραίες οι ιδέες σας κ πολύ όμορφες οι διαμορφώσεις που προτείνεται. Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το κλείσιμο του μπαλκονιού είναι παράνομο. Κάποιος που θα επηρρεαστεί από τις προτάσεις σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον χώρις να το γνωρίζει. Οπότε σας προτείνω λίγο προσοχή στα θέματα σας.

    • Νίκο σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε στο κόσμο να κάνει κάτι το παράνομο…είναι απλά ιδέες που έχουμε βρεί στο ιντερνετ και μας φάνηκαν ενδιαφέρουσες. Τώρα για το τί μπορεί να κάνει ο καθένας στο σπίτι του και τι επιτρέπει ο νόμος, συμβουλέυουμε και εμείς να ρωτήσουν πριν κάνουν οτιδήποτε,για το τι είναι παράνομο και τι όχι.
      Σε ευχαριστόυμε σε κάθε περίπτωση για την εύστοχη παρέμβαση σου….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.