Ο 3d σχεδιασμός του δαπέδου είναι μια από τις πιο θεαματικές και συναρπαστικες σύγχρονες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης. Οι σύγχρονες ιδέες δαπέδου και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ισοπέδωση τους είναι οικολογικά, ασφαλή και υγιεινά.  Ο 3d σχεδιασμός του δαπέδου επιτρέπει να δημιουργήσετε μια δραματική αλλαγή στο δωμάτιο και να προσθέσετε όμορφες εικόνες που βελτιώνουν τη διάθεση.

Οι 3d ιδέες σχεδιασμού του δαπέδου είναι πρακτικές και ανθεκτικές. Είναι σε θέση να αντέχουν το βάρος των βαρέων επίπλων και να συντηρούνται και να καθαρίζονται εύκολα. Οι ιδέες σχεδιασμού είναι καταπληκτικές, λειτουργικές και απογειώνουν την διακόσμηση. Είναι μια καλή επιλογή για τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση σε οικολογικό στυλ που πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας.


Η ισοπέδωση γίνετε με ένα υγρό πολυμερές που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δαπέδου σε ένα ελκυστικό τοπίο της φύσης ή  μια εμπνευσμένη εικόνα. Μετά το στέγνωμα του γίνετε μια ομαλή χωρίς φινίρισμα επιφάνεια.

Εκπληκτικό πραγματικά το αποτέλεσμα, το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος που να το κάνει αυτό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει!!Το έκανα στο σπίτι μου και είναι φανταστικό!Το έφτιαξε ο Κ. Τρικάτσουλας Παναγιώτης.Αν θέλετε το τηλ. του είναι 6946337371 και στο internet http://www.trikatsoulas.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.