Τα άγκιστρα τοίχου είναι ένα από τα πιο χρήστικα  αξεσουάρ σπιτιού και σπάνια η χρήση τους συνδέετε με την συμβόλλή τους στην αισθητική του σπιτιού σας. Ωστόσο, μια σειρά από σχεδιαστές σκέφτονται ο σχεδιασμός κρεμαστρών είναι κάτι πολύ περισσότερο από χρηστικά αντικείμενα. Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις πιο δημιουργικές και σύγχρονες κρεμάστρες τοίχου που υπάρχουν στην αγορά.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακαλώ με ενδιαφέρει η κρέμαστρα τοίχου με τον πύργο του Αϊφελ μήπως γνωρίζετε από που μπορώ να την προμηθευτώ?

    • Μυρτώ γεια σου
      Δυστυχώς δεν ξέρω αν υπαρχει στην Ελλάδα ή που αν υπάρχει μπορεις όμως να ρωτήσεις ή να την παραγγείλειες εδω .Ελπίζω να βοήθησα….

  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ Η ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ

  3. Παρακαλω με ενδιαφερει η μαυρη κρεμαστρα με τις παραστασεις της Γαλλιας και τα 19 κρεμαστρακια.Μηπως ξερει κανεις που μπορω να τη βρω;

    • Αν το έχει δεί κανείς σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα ας απαντήση στο φίλο μας το Δημήτρη

  4. καλημερα με ενδιαφέρει η κρεμαστρα με τα πουλακια τους ακροβατες και τις σταγονες μηπως ξερει κανεις που μπορω να τις αγορασω ? ευχαριστω πολυ

    • Γεια σας δυστυχώς δεν θυμάμαι που είδα την συγκεκριμένη κρεμάστρα όταν έγραφα αυτό το άρθρο…θα το ψάξω όμως και αν βρώ κάτι θα σας απαντήσω ξανα.

  5. Γεια σας
    Που μπορω να βρω τις κρεμάστρες με τα ανθρωπάκια που βουτάνε στο κενό;

    • Βανέσσα είναι καιρός που έχει γίνει αυτό το άρθρο και δεν θυμάμαι που τα είχα δεί… σίγουρα όμως δεν ήταν σε Ελληνικό κατάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.