Διακόσμηση με μπλε λουλούδια20Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα λίγο ιδιαίτερο άρθρο για σας…διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις με μπλέ λουλούδια σαν decor.
Ανάμεσα στα πολύχρωμα φυτά πυροτεχνήματα ανθοφορίας το καλοκαίρι, και τα χρώματα είναι σπάνια. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κάνει μια μόνιμη εντύπωση, και τέλεια αρμονία με τον μπλε ουρανό μιας καλοκαιρινής μέρας. Σίγουρα θέλετε να βγάζετε φωτογραφίες και να απολαύσετε τις στιγμές, όταν η ψυχή ζητά ηρεμία και χαλάρωση, ανεξάρτητα από την εποχή.

Σας προσκαλούμε να μάθετε τα μυστικά της εσωτερικής διακόσμησης σε αποχρώσεις του μπλε με μπλε λουλούδια και μπλε ανθοδέσμες. Και δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά, γιατί το έντονο μπλε σαν τόνος – είναι αρκετά απαιτητικό στο περιβάλλον, σε αντίθεση με το λευκό ή αποχρώσεις του κόκκινου και του κίτρινου.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι ιδιαίτερα αρμονικοί συνδυασμοί για τις ανθοδέσμες του μπλε και μπλε χρώματα, που μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες. Απολάυστε διακοσμήσεις απόλυτης ομορφιά και γαλήνης….

Διακόσμηση με μπλε λουλούδια5 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια Διακόσμηση με μπλε λουλούδια1 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια2 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια3 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια4Διακόσμηση με μπλε λουλούδια12 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια6 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια7 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια8 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια9 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια10 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια11Διακόσμηση με μπλε λουλούδια19 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια13 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια14 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια15 Hortensien: Gemischte Hortensien in Zinktšpfen Διακόσμηση με μπλε λουλούδια17 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια18

Images via: design-remont.info

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.