Αν βαρεθήκατε την διακόσμηση του σπιτιού σας, σε οποιονδήποτε χώρο αυτού, αν θέλετε να δώσετε ζωντάνια και πιο προσωπικό στύλ στους τοίχους σας χωρίς βαψίματα και άλλες εργασίες, τα αυτοκόλλητα τοίχου (wall stickers) είναι η λύση για σας.

Τα (wall stickers) αυτοκόλητα τοίχου είναι σχέδια από ειδικά υλικά όπως βινύλιο, βελουτέ ύφασμα κ.α. Είναι πόλυ εύκολα στη τοποθέτηση αλλά και αφαιρούνται επίσης εύκολα αν χρειαστεί. Τα τελευταία χρόνια τα αυτοκόλλητα τοίχου έχουν γίνει μόδα. Σχέδια μπορούμε να βρούμε άπειρα σε καταστήματα χρωμάτων ή και γραφικών τεχνών, αλλά πολύ περισσότερα σε μια βόλτα μας στο διαδίκτυο. Το βασικό πλεονέκτημα των (wall stickers) είναι ότι μπορούν να αλλάξουν ριζικά τον χώρο σας δίνοντας  άλλη όψη ανάλογα με το θέμα που εσείς θα επιλέξετε.

Αυτοκόλλητα τοίχου (wall stickers) σε αμέτρητα σχέδια μπορούμε να βρούμε και για παιδικά δωμάτια. Με λίγα χρήματα και κόπο μπορούμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Σχέδια υπάρχουν από ήρωες καρτούν, από παραμύθια σχέδια αποκλειστικά για αγόρια ή για κορίτσια, καθώς επίσης και πιό ουδέτερα όπως μικρά ζώα, γάτες και σκύλους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά και να πάρετε κάποιες ιδέες και για τα δωμάτια των δικών σας παιδιών.

Οπωσδήποτε από την διακόσμηση με αυτοκόλλητα τοίχου (wall stickers) δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα ρολόγια τοίχου. Δείτε παρακάτω μερικά καταπληκτικά σχέδια με αυτά.

Αυτοκόλλητα τοίχου που μάλλον θα σας ξεγελάσουν ευχάριστα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτοκόλλητα τοίχου που μάλλον θα σας κάνουν να γελάσετε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτοκόλλητα τοίχου και για διακόπτες φωτισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ναι τα αυτοκόλλητα τοίχου δεν τελειώνουν με τίποτα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γειας..

    ειδα αυτη την ιστοσελιδα με τις αυτοκολλητες και πολυ προτοτυτες με τα σχεδια…και θα ηθελα να μας στειλετε ενα φυλλαδιο με διαφορα σχεδια!!!και επισης πειτε μας που ειναι αυτο το μαγαζι για να ερθω να δω περισσοτερα σχεδια η μονο αυτα που δειχνουν εδω στο ιντερνετ???

    ευχαριστω πολυ

    με εκτιμηση

    πηνελοπη

    • Πηνελόπη αυτό το blog δεν είναι κάποιο ηλεκτρονικό κατάστήμα στο οποίο μπορεις να ψωνίσεις.Εδώ απλά δίνουμε ιδέες διάκοσμησης για να αλλάξετε το σπίτι σας. Υπάρχει βεβαια το eshop aαν θα δεις στις κεφαλίδες του σίτε που θα βρείς όμορφα σχέδια. Από εκεί και πέρα άλλα Ελληνικά ηλεκτρονικά κταστήματα είναι, σίγουρα θα βρείς κάτι όμορφο σε αυτά.

      http://www.sticky.gr
      http://www.livewall.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.