Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει ο καφές. Αν είστε ένας από αυτούς και ο καφές είναι  πραγματικό πάθος σας αυτό μπορείτε να το δείξετε και στην εσωτερική σας διακόσμηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να στολίσετε τους τοίχους σας με κόκκους καφέ ή φλιτζάνια καφέ. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου και πλακίδια τοίχου. Τέτοιες διακοσμήσεις είναι τέλειες κυρίως για μια τραπεζαρία και μία κουζίνα, αλλά κάποιες φορές  φαίνεται ωραίο και σε ένα σαλόνι. Δείτε στις παρακάτω εικόνες αυτές τις ιδέες και, αν θέλετε μην φοβάστε να τις εφαρμόσετε και στο σπίτι σας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλημερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχετε αναρτήσει διάφορες εικόνες απο τεχνοτροπίες για τους λάτρεις του καφέ. Αν κάποιος θέλει να βρει κάποια σχέδια και να τα αγοράσει δεν έχετε στοιχεία, ούτε ηλεκτρονικές δ/νσεις. Ξέρω ότι απλά μας δείχνετε τις τεχνοτροπίες, αλλά για κάποιον που θέλει να βρει κάποιο αυτοκόλητο τοίχου ή ταπετσαρία δεν ξέρει που να απευθυνθεί.
    Ευχαριστώ πολύ

    • Γεια σας, αυτοκόλλητα με θέμα τον καφέ μπορείτε να βρείτε σεν online καταστήματα που πουλάνε αυτοκόλλητα τοιχου από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.