Oi τάσεις χρώματος απο την Dulux για το  2012 περιλαμβάνει ροζ-μοβ πλούσια κόκκινα χρώματα, φωτεινές μπλε αποχρώσεις, χαλαρωτικά καφέ και κομψό ασημί, μαύρο και γκρι εσωτερικά χρώματα βαφής. Η έρευνα δείχνει ότι πλούσιο κόκκινο, μπλε και καφέ χρώμα, σε συνδυασμό με τα ουδέτερα χρώματα βαφής, αναμένεται να είναι από τους πιο δημοφιλής εσωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς το 2012.

Η ερευνητική ομάδα της Dulux προσφέρει έξι βασικές τάσεις χρώματος για την εσωτερική διακόσμηση, το 2012: Time-Honoured, Immerse, Carnivale, Re-set, Raw and Nurture.

Προσθέστε το μοντέρνο χρώμα εσωτερικού χώρου Tangerine Tango, που προτείνουν  οι εμπειρογνώμονες από την Pantone, και τοω κλασικό λευκό και μαύρο χρωματικό συνδυασμό για να δημιουργήσετε μια παλέτα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση δωματίου για  το 2012.

Οι  εμπειρογνώμονες της Dulux προτείνουν χρώμα όμορφο, και ευχάριστο το βαθύ κόκκινο, κομψό και φωτεινό στην επιλογή για την εσωτερική διακόσμηση που δίνει την αίσθηση της άνεσης και της  ζεστασιάς. Τα κόκκινα χρώματα συνδυάζονται στο χρόνο. Τιμώμενη-παλέτα των νοσταλγών για παλιά εσωτερικά χρώματα βαφής.

Δημοφιλή εσωτερικά χρώματα βαφής από την παλέτα της φρεσκάδα στη διακόσμηση  υπέροχες αποχρώσεις του μπλε. Πλούσια χρώματα δωματίου  μπλε και μοβ εμπνευσμένα από την ομορφιά των ωκεανών και των κυμάτων.

Σύγχρονα πορφυροκόκκινα και κοκκινωπές ροζ αποχρώσεις δημιουργούν την εύθυμη  χρωματική παλέτα μαζί με το μωβ και τυς ανοιχτούς μωβ μπλε τόνους.

Μαλακό λευκό, ανοιχτό γκρι και μπεζ αποχρώσεις, σε συνδυασμό με αυτά τα φωτεινά χρώματα βαφής δωμάτιου, δημιουργούν ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, προσθέτοντας παιχνιδιάρικη και ρομαντική γεύση για μια ισορροπημένη και ξεκούραστη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Τα κλασικά χρώματα βαφής δωμάτιου, – λευκό, ασημί, γκρι και μαύρο, δημιουργούν μια κομψή παλέτα μοντέρνων χρωμάτων βαφής δωμάτιο για το 2012.

Ηρεμιστικ’η και χαλαρωτική παλέτα περιλαμβάνει τα φυσικά χρώματα που εμπνέονται από αποχρώσεις του ακατέργαστου ξύλου, γης και μετάλλου. Οι τόνοι σκουριάς, σε συνδυασμό με το ανοιχτό γκρι, απαλό λευκό και μαύρο είναι ιδανικές για την εσωτερική διακόσμηση σε κομψό μινιμαλιστικό στιλ και χαλαρωτικό  οικολογικό στυλ.

Η πράσινη παλέτα της φύσης προσφέρει φυσικά χρώματα βαφής δωματίου, εμπνευσμένα από τα δέντρα και το γκαζόν.

Ζεστές πράσινες και κίτρινες αποχρώσεις φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης στη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση.

Αυτές λοιπόν είναι οι τάσεις χρώματος και δημοφιλής εσωτερικής διακόσμησης για το σύγχρονο δωμάτιο σύμφωνα με την Dulux για το 2012

Μείνετε μαζί μας και ανακαλύψτε όμορφα μυστικά και ιδέες χρωμάτων και διακόσμησης


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.