Πάντα μου άρεσε αυτή η όψη των ξύλινων παραθυρόφυλλων σε ένα σπίτι, έχουν μια vintage, γραφική, παλιά αίσθηση, παγκοσμίως. Τώρα μπορείτε να πάρετε αυτή την όψη από παλιά παραθυρόφυλλα και να τήν μεταφέρετε στην εξωτερική, και εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι τρόποι που μπορείτε να επιλέξετε σε αυτού του είδους την διακόσμηση είναι πραγματικά απεριόριστοι,και περιορίζονται μόνο στα όρια της φαντασίας του κάθενος
Στις παρακάτω εικόνες που έχουμε συλλέξει για ‘σας, με  δημιουργικές ιδέες από παλιά παραθυρόφυλλα που έχουν διασωθεί, μπορείτε να βρείτε την έμπνευση ώστε να ξεκινήσετε και εσείς με αυτού του είδους την διακόσμηση.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΦΥΛΛΑ ΞΥΛΙΝΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
    Φ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

    • καλησπέρα,

      αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε vintage παραθυρόφυλλα (σε καλή κατάσταση-από πρόσφατη ανακαίνιση) επικοινωνήστε μαζί μου στο eliaskouts@hotmail.com

      Με εκτίμηση
      Ηλίας

    • Καλησπέρα,
      Αν είστε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαθέτω ξύλινα παντζούρια και παράθυρα (αντικαταστάθηκαν λόγω ανακαίνισης) από άριστο ξύλο σε καλή κατάσταση.
      email : demphadj@yahoo.gr

    • Δεν θυμάμαι να έχω δεί κάποια, αλλα θα το ψάξω και αν βρώ κάτι θα σου απαντήσω εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.