Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες

Την άνοιξη ο καθένας θέλει μια μικρή αλλαγή, για μια νέα και φρέσκια διακόσμηση  στο σπίτι, το οποίο φέρνει την χαρούμενη διάθεση της άνοιξης στους δικούς σας τέσσερις τοίχους. Θέλετε αυτή τη φορά να κάνετε μόνοι σας τις ανοιξιάτικες διακοσμήσεις σας  αντί να τις αγοράσετε; Στη συνέχεια, σας δίνουμε την απαραίτητη έμπνευση με 42 κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για την άνοιξη.

Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες1 DIY Ombre κηροπήγιο – η πρώτη έμπνευση μας για DIY ανοιξιάτικη διακόσμηση είναι εξαιρετικά εύκολη. Χρειάζεται μόνο μερικά από τα λευκά κηροπήγια Ikea και διάφορα σπρέι βαφής στο χρώμα αποχρώσεις που σας αρέσουν.

Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες2DIY Μονόγραμμα Η δεύτερη ιδέα για την ανοιξιάτικη διακόσμηση θα σας δείξει πώς να κάνει μονογράμματα με το ίδιο μοτίβο λουλουδιού. Σχεδιάστε όλες τις πλευρές του μονογράμματος πάνω του και αφού έχετε κόψει όλα τα μέρη από το ύφασμα, τα κολλάτε πάνω στην κατασκευή με κόλλα. Τέλος, εφαρμόστε ένα στρώμα κόλλας πάνω σε αυτό ως ένα προστατευτικό στρώμα και αφήστε το να στεγνώσει.

Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες3Στεφάνι από λεμόνια Τι γνώμη έχετε για μια πρωτότυπη διακόσμηση με φρέσκα κίτρινα λεμόνια; Μια εξαιρετική κατασκευή  και διακοσμητική ιδέα για την άνοιξη. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο στεφάνι από κλαδιά στο οποίο μπορείτε να κολλήσετε πλαστικά λεμόνια και φύλλα ή απλά να περάστε τα λεμόνια σε σύρμα και να τα διακοσμήσετε με την πρασινάδα.

Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες4DIY σουβέρ από κορμό. Αυτό είναι ένα φανταστικό έργο και μια θαυμάσια ιδέα διακόσμησης με ξύλινο δίσκο.


ξύλινος δίσκος

3 ευλύγιστα μέταλλα χαλκού σωλήνας 5 χιλιοστά

Πένσα

Μεταλλικά ψαλίδι για την κοπή του μεταλλικού σωλήνα

Τρυπάνι και πιστόλι θερμόκολλας

Βήμα 1: Γυρίστε τους τρεις σωλήνες χαλκού μέσω της πένσας. Μετρήστε πόσο ψηλά πρέπει να είναι τα καμπύλα μεταλλικά πόδια και κόβεται και τα δύο άκρα του κάθε σωλήνα.
Βήμα 2: Σημειώστε τις θέσεις των μεταλλικών ποδιών στο ξύλινο δίσκο και ανοίξτε τις τρύπες για αυτΆ.
Βήμα 3: Τοποθετήστε τα μεταλλικά πόδια με θερμόκολλα.

Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες5DIY μπωλ με σπάγγο


πλαστικό ναύλον
ΛεκάνηΣπάγγοσπρέι βαφής

Αφρού ή τρίχα βούρτσες

Κόλλα κατασκεύων

Βήμα 1: Κάνουμε σε ένα μπολ αρκετές στροφές με πλαστική μεμβράνη και το περνέμε με κόλλα κόλλα

Βήμα 2: Μοντέλο σαν μικρό σαλιγκάρι με σπάγγο και να τον κολλήσετε στο κέντρο της βάσης του μπολ. Στη συνέχεια, περάστε με κόλλα και τυλίξτε το σπάγγο γύρω από το μπολ γύρω γύρω.

Βήμα 3: Μόλις έχετε ολόκληρο το κύπελλο διακοσμημένο με σπάγγο και ασφαλίζοντας το με κόλλα, αφήστε το να στεγνώσει.

Βήμα 4: Αφαιρέστε το μπολ και την ταινία και βάψτε το κέλυφος  με σπρέι βαφής. Αν θέλετε να χρωματίσετε μόνο ένα μέρος του DIY μπολ, χρησιμοποιήστε ταινία  για να καλύψει το υπόλοιπο και βάψτε αυτό που θέλετε.

Αν ψάχνετε για περισσότερες καλές ιδέες για τραπέζια και επιφανειών, θα δείτε μερικά παραδείγματα της σύγχρονης φρουτιέρες.

Δείτε πολύ περισσότερες ιδέες και κατασκευές ανοιξιάτικης διακόσμησης στις εικόνες παρακάτω.
Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες6 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες7 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες8 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες9 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες10 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες11 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες12 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες13 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες14 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες15 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες16 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες17 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες18 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες19 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες20 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες21 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες22 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες23 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες24 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες25 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες26 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες27 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες28 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες29
 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες30 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες31 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες32 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες33 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες34 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες35 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες36 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες37 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες38 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες39Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες40 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες41 Diy ανοιξιάτικες διακοσμήσεις ιδέες42

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και αν δεν έχετε αρχίσει να διακοσμείτε τους υπαίθριους χώρους σας για τη σεζόν, είναι καιρός να αρχίσετε με την μπροστινή σας είσοδο ή αυλή. Αυτά είναι που καλωσορίζουν τους καλεσμένους σας προσκαλόντας τον φρέσκο αέρα της άνοιξης. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.