Σχεδιασμένη από την Kristin Laass και Norman Ebelt από τη Γερμανία, αυτό το έξυπνο έργο ονομάζεται “Μικρό Τύπος” και έχει την υπέροχη και πολύ πρακτική δυνατότητα τοποθέτησης σχεδόν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, δεν έχει σημασία πόσο μικρός είναι. Καταλαμβάνει μόνο ένα τετραγωνικό μέτρο όταν είναι κλειστό, αυτή η συμπαγής κουζίνα χρησιμεύει ως ένα τραπέζι, ψυγείο, φούρνο, νεροχύτη και ένα αποθηκευτικό χώρο. Στην πραγματικότητα, σας προκαλούμε ελέγξετε τις φωτογραφίες και πείτε μας αν υπάρχει κάτι που λείπει που διαφορετικά δεν θα βρείτε σε μια κοινή κουζίνα. Αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο πρακτικός, αλλά και σχεδιαστικά καταπληκτικός.
Θα μπορούσε εύκολα να συμπληρωθεί από ένα απλό σύνολο καρέκλες προκειμένου να δημιουργηθεί ένας άνετος χώρος εργασίας. Αυτό το προϊόν παρουσιάστηκε στο DMY σχεδιαστικό Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου το 2010 και είναι μία από τις έξι μικρές κουζίνες που παρουσιάστηκαν από τους φοιτητές. Χαιρετίζουμε αυτούς τους τύπους ιδεών για μικρά  διαμερίσματα, ειδικά στις μέρες μας, όπου η ανάγκη για την εξοικονόμηση χώρου φαίνεται να είναι κρίσιμη.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βασιλική δεν ξέρω αν μπορείς να την βρείς κάπου στην Ελλάδα, θα το ψάξω και αν έχω νέα θα σου γράψω εδώ ξανα.

  1. ΟΚ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 30 Τ.Μ. ΚΑΙ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.