Καλώς ήρθατε σε ένα πρωτότυπο  διαμέρισμα σοφίτα με ένα σχεδιασμό που κατακτά κυριολεκτικά την αισθητική στην Στοκχόλμη. Βρίσκετε στο Skeppsolmen, είναι 141 τετραγωνικά μέτρα, με σαλόνι σε διπλό ύψος και 3,5 δωμάτια που αντικατοπτρίζουν ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, αλλά με σεβασμό στην παράδοση.

Με κυρίαρχη την λευκή και γκρι παλέτα χρωμάτων, η γενική εντύπωση είναι ότι κινείται στα πλαίσια της σοβαρότητας. Οι κλασικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το κτήριο σε αυτό το σπίτι αναμειγνύονται με μοντέρνα στοιχεία, με αρμονικά αποτελέσματα. Το κομβικό σημείο του διαμερίσματος είναι το καθιστικό, με κλίση στους τοίχους, ένα μεγάλο καναπέ και γνήσιες μονάδες ραφιών. Ο τοίχος είναι μια  έξυπνη ιδέα βιβλιοθήκης που συνεχίζεται πάνω από ένα μικρό γραφείο με περαιτέρω ιδέες αποθήκευσης. Μια βεράντα που βλέπει στο νότο με καθίσματα για έξι και μπάρμπεκιου κάνει αυτό το διαμέρισμα ακόμα πιο ελκυστικό. Δείτε και άλλες έξυπνες λεπτομέρειες που αξίζει να αναφερθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.