Μια λευκή διακόσμηση είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια δημιουργική σχεδιάστρια. Όπως  ένας ζωγράφος έχει ένα κενό καμβά για να ξεκινήσει με αυτόν και να καταλήξει σε ένα έργο τέχνης. Έχετε ένα λευκό δωμάτιο που μπορείτε να μετατρέψει δημιουργικά με τη χρήση χρώματος. Μια λευκή εσωτερική διακόσμηση μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητική και χαλαρωτική, αλλά, την ίδια στιγμή, μπορεί επίσης να γίνει μονότονη. Γι ‘αυτό είναι καλό να προσθέσουμε και κάποιο χρώμα επίσης.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να μεταμορφώσουμε εντελώς το δωμάτιο με την προσθήκη πάρα πολύ χρώματος. Μερικές πινελιές χρώματος μπορεί να είναι αρκετές αν ξέρεις πώς και σε ποιό σημείο να το χρησιμοποιήσεις. Συνήθως, η μικρή προσθήκη του χρώματος  σε ένα λευκό δωμάτιο γίνετε και το σημείο εστίασης του δωματίου αυτού. Έτσι, σκεφτείτε προσεκτικά προτού αρχίσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύχρωμο κεντρικό, αλλά σε αυτή την περίπτωση η υπόλοιπη διακόσμηση θα πρέπει να παραμείνει ουδέτερη, ή μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλές μικρές πινελιές σε όλο το χώρο.

Στο καθιστικό, μια ωραία χρωματική αντίθεση είναι βιολετί. Είναι τόσο ζωντανό και χαλαρωτικό. Άλλα χρώματα όπως το κόκκινο ή το πράσινο είναι επίσης καλή ιδέα. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πολλά διαφορετικά χρώματα ή πολλαπλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και να παίξετε μαζί τους. Τα στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε το χρώμα στη διακόσμηση συμπεριλαμβάνουν συνήθως την κουβέρτα, τα μαξιλάρια, το φωτιστικό, τα έργα τέχνης στον τοίχο ή ακόμα και κομμάτια επίπλων όπως τα τραπεζάκια του καφέ. Ενώ μπορείτε να δουλέψετε με ένα συγκεκριμένο χρώμα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να παίξετε με διαφορετικές υφές και σχήματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.