Όταν έχετε πρόβλημα χώρου και ψαχνετε ιδέες για την διατήρηση αυτού του πολύτιμου χώρου σας, τα κρεβάτια Murphy είναι αυτά που πραγματικά θα σας δώσουν την λύση. Τα κρεβάτια Murphy για διακόσμηση μικρότερων δωματίων έχουν ως στόχο με τα διάφορα μοντέλα τους να μπορούν να λειτουργήσουν απόλυτα στο χώρο σας. Όλα αυτά τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Flying Beds Website.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παρακαλω θα ηθελα την διευθηνση σας η την ηλεκτρονικη διευθηνση να επικηνονησω μαζη σας για
    πληροφοριες τησ τεχνοτροπιας κρεβατιου.

    ευχαριστω τηλ 6944603518

    • Μαρία δυστυχώς δεν ξέρω να σου πώ που θα τα βρεις στην Ελλάδα. Παόλα αυτά μπορείς να ζητήσεις από κάποιον κατασκευαστή μαραγκό α σου φτιάξει κάποιο παρόμοιο.

  2. Γεια σας..θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κρεβατι τοιχου για χωρο σαλονιου..ας πουμε σαν βιβλιοθηκη γραφειο κ το βραδυ κρεβατι?

  3. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    • Ηλιάνα δυστυχώς για την Ελλάδα δεν νομίζω ότι θα βρείς εύκολα κάτι τέτοιο…δεν ρωτάς όμως κάποιον μαραγκό ή κατασκευαστή αν μπορεί να σου φτιάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.