μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία1

Αυτό το μικρό διαμέρισμα διαθέτει μόνο 31 τετραγωνικά μέτρα του διαθέσιμου χώρου, αλλά ο σχεδιασμός του έχει πολύ καλά επιμελυθεί.
Λευκό στην οροφή, στους τοίχους, πόρτες, παράθυρα και έπιπλα, μαύρο πάτωμα και μια ορθολογική κατανομή του χώρου για να αποδείξει ότι μπορείτε να ζήσετε με άνεση σε μικρές διαστάσεις.
Αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα χάσει η συνήθεια της συσσώρευσης πράγματων, τα πάντα θα πρέπει όμως να συνοψίζονται στο ουσιώδες, που είναι μια μεγάλη στάση απέναντι στη ζωή, αλλά και πολύ επίκαιρο.

μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία2 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία3 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία4 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία5 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία6 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία7 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία8 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία9 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία10 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία11 μικρό διαμέρισμα γεμάτο γοητεία12

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.