Τα σύγχρονα σχέδια γραφείων περιλαμβάνουν σήμερα μαυροπίνακες. Είναι ένα διασκεδαστικό και πρακτικό στοιχείο που φαίνεται να είναι όλο και περισσότερο δημοφιλές, όχι μόνο στα γραφεία αλλά και στα σπίτια επίσης. Εδώ  μπορείτε να δείτε πως να προσθέσετε ένα τέτοιο στοιχείο στο γραφείο ή χώρο εργασίας σας και πως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Προφανώς, θα χρειαστείτε κάποιο χρώμα μαυροπίνακα. Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα χρωματοπολείου. Θα χρειαστείτε επίσης ένα χάρακα, κολλητική ταινία και ένα πινέλο. Πρώτα θα πρέπει να μετρήσετε το διάστημα που θα βάψετε και να  επισημάνετε με χαρτοταινία  όλη την γύρω περιοχή. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα στρώμα του χρώματος, και αφήστε το να στεγνώσει καλά και επαναλάβετε τη διαδικασία. Ο στόχος είναι να εφαρμόσετε 4 στρώσεις χρώματος.

Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει για περίπου 48 ώρες. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Μετά από αυτό και όταν είναι εντελώς στεγνό, αφαιρέστε προσεκτικά  την κολλητική ταινία και θα έχετε μια τέλεια επιφάνεια  μαυροπίνακα στο σχήμα που θα αποφάσισετε πάνω στο γραφείο σας. Και τώρα το μέρος διασκέδασης: αγοράστε κιμωλίες και  αρχίσετε να γράφετε. Τώρα μπορείτε να είστε πιο οργανωμένοι και έχετε το δικό σας μαυροπίνακα. Είναι σχετικά εύκολο να γίνει, διασκεδαστικό και πρακτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.