Άνετα και κομψα ΈπιπλαΕίναι φυσικό  οι κάτοικοι της πόλης να θέλουν να εξοπλίσουν τους αστικούς χώρους διαβίωσής τους με κομψά κομμάτια που θα εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη τους. Το My Home Collection 2013 προσφέρει αυτά και πολλά άλλα. Κρυφά και αυτοί οι ίδιοι κάτοικοι της πόλης θα ήθελαν άνετα έπιπλα επίσης. Η συλλογή αυτή επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των δύο για τον τελικό σχεδιασμό.
Σχεδιασμένα από τους Α. Radice και F. Orlandini, το My Home Collection 2013 αποτελείται από μια πολυθρόνα  που ονομάστηκε «Αγκαλιά». Παρά το γεγονός ότι έχει ένα κομμάτι από μια μη δομημένη, ρουστίκ γοητεία, και υπάρχει επίσης μια εκλέπτυνση γι ‘αυτη, ειδικη  έκδοση από δέρμα. Ωστόσο, δεν έχει σημασία αφού άνεση τους είναι κραυγαλαία. Άλλα κομμάτια όπως η βιβλιοθήκη Babele και Pouffy καθίσματα υπάρχούν για εξισορρόπηση μεταξύ πρακτικότητας και στυλ. Μοντέρνο αλλά σπιτικό design, τα σχέδια είναι από τα must-haves.

Άνετα και κομψα Έπιπλα1 Άνετα και κομψα Έπιπλα2 Άνετα και κομψα Έπιπλα3 Άνετα και κομψα Έπιπλα4 Άνετα και κομψα Έπιπλα5 Άνετα και κομψα Έπιπλα6 Άνετα και κομψα Έπιπλα7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.