διακοσμήσετε τον κήπο

διακοσμήσετε τον κήπο100 Ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας και να τον μετατρέψετε σε μια κομψή όαση

Ο ήλιος χαμογελά ξανά, οι ηλιόλουστες ημέρες είναι εδώ… Σκεφτόμαστε λοιπόν να ανακαινίσουμε και να διακοσμήσουμε τον κήπο για τη νέα σεζόν. Και εδώ παρεμβαίνουμε, εμείς, για να σας προσφέρουμε πολλές όμορφες ιδέες για την ανάπτυξη των υπαίθριων χώρων σας. Θα δείτε επίσης αξεσουάρ για να κάνετε μόνοι σας. Με το να αφιερώνετε όλο και περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, θα θέλατε να έχουμε περισσότερες ιδέες για να Ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας που να σας βυθίζει σε μια μαγική και εξωτική ατμόσφαιρα. Ποια είναι τα στυλ και τα στοιχεία που σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε αυτήν την επιθυμία;

Διακόσμηση κήπου με ανακύκλωση παλιών αντικειμένων – 62 χρήσιμες και δημιουργικές κατασκευές για να ανανεώσετε το εξωτερικό σας

 

διακοσμήσετε τον κήπο

Τάσεις στη διακόσμηση κήπων

Η βασική ερώτηση που θα κάνετε τον εαυτό σας είναι: “Ποιος είναι ο τρόπος ζωής μου και πώς θα χρησιμοποιήσω τον κήπο μου; Πρόκειται να καλλιεργήσετε φρούτα και λαχανικά, χρειάζεστε έπιπλα για πάρτι με φίλους ή θέλετε να δημιουργήσετε έναν διαμορφωμένο κήπο σε χωριάτικο στιλ; Όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητές σας και, πρωτίστως, από τον εξωτερικό χώρο που έχετε.

  • Ενδιαφέροντα εφέ φωτισμού: ελαφριές γιρλάντες και φώτα διάσπαρτα στις στρατηγικές γωνιές του κήπου σας, μεταλλικά φανάρια, κεριά … Όπως θα δείτε αργότερα σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν μοντέλα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, από βάζα μαρμελάδας, για παράδειγμα, ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο – ή βάζο – με ελκυστική μορφή. Οι γιρλάντες μπορούν να σχηματίσουν σε ενδιαφέροντα μοτίβα σε κλαδιά δέντρων ή μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε φράκτες. Ή πάνω από τα έπιπλα του κήπου σας, όπου θα περάσετε τα βράδια σας με φίλους. Πιο περίπλοκοι είναι, οι φωτισμοί των σκαλοπατιών με leds, διατεταγμένοι σε zig zag, ακόμα καλύτερα αν το φως είναι φωτεινό χρώμα …
  • Πολύχρωμα αξεσουάρ: μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας με συνθετικές χάντρες και μέταλλο. Και τοποθετούνται ανάμεσα στα φυτά και τα λουλούδια, για να τονίσουν συγκεκριμένες περιοχές του κήπου του και να τους κάνουν να λάμπουν στον ήλιο. Τα κλαδιά των δέντρων είναι διακοσμημένα με χρωματιστές μπάλες διαφορετικού μεγέθους για να δημιουργήσουν μια μαγευτική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Μπορείτε να βάψετε μικρές γλάστρες, να τρυπήσετε μια μικρή τρύπα στο πυθμένα τους και να τις τοποθετήσετε σε γιρλάντα, με την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε μια θλιβερή γωνία, για να την κάνετε πιο χαρούμενη.
    διακοσμήσετε τον κήπο
  • Ανακαινισμένα παλιά αντικείμενα: παλιά τσαγιέρες, μεταλλικές λεκάνες, κομμάτια σκάφους, κουπιά και σκεύη που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, είναι υπέροχα βασικά στοιχεία από τα οποία μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα αξεσουάρ κήπου. Και τα πολύχρωμα πιάτα που είναι κομμάτια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε όμορφα ψηφιδωτά. Τα κομμένα και ζωγραφισμένα πλαστικά μπουκάλια χρησιμεύουν ως όμορφες γλάστρες για φυτά, τις οποίες μπορείτε να κρεμάσετε στο φράκτη, για παράδειγμα. Ξύλινα έπιπλα κήπου με παλέτες είναι ένα μια μόδα.
  • Ψηφιδωτά: ένα ψηφιδωτό σχέδιο κήπου με εξωτικά χρώματα, με λεπτομέρειες με πολύχρωμα κομμάτια, όλα αυτά τα στοιχεία σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα σε μέρη που συνδέεστε με διακοπές και χαλάρωση.

    DIY διακόσμηση κήπου με πέτρες: 60 φανταστικές ιδέες για την ενίσχυση του υπαίθριου χώρου

  • Καθρέπτες: αν έχετε παλιούς καθρέφτες, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση κήπου. Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να τους βάλετε όρθιους στο πάτωμα, μπροστά από μια πρωτότυπη φυτική σύνθεση, για παράδειγμα. Ή να τους κρεμάσετε σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού. Μπορείτε να έχετε δύο ή τρεις καθρέφτες στις γωνίες του υπαίθριου χώρου σας, θα παράγουν τρελό εφέ. Το πλαίσιο του καθρέφτη είναι πολύ σημαντικό, είναι μέρος του ντεκόρ, οπότε σκεφτείτε το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε.Εάν η επιφάνεια του καθρέφτη έχει κηλίδες, είναι ακόμα καλύτερη. Το vintage spirit είναι ευπρόσδεκτο στον κήπο του σήμερα.
  • Παστέλ χρώματα, φιστίκι πράσινο, πορτοκαλί και φούξια είναι τα χρώματα για τα αξεσουάρ κήπου 2018. Ψάξτε για εφέ αντίθεσης – για παράδειγμα, μια πολυθρόνα φούξια ακτινοβόλα στον κήπο με ένα φιστίκι πράσινο τοίχο. Ή μια γωνία ενός τοίχου σε μπλε κύμα με γλάστρες φυτών σε κίτρινο, κόκκινο και πορτοκαλί.

Οι ιδέες ατελείωτες όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες…εστιάστε σε κάτι που σας αρέσει και προσπαθήστε να το κάνετε…θα σας απασχολήσει, θα σας χαλαρώσει, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση για το δημιούργημά μα σας.

Ρουστίκ διακόσμηση κήπου με φυσική γοητεία – 60 ιδέες έμπνευσης

 

διακοσμήσετε τον κήπο

diakosmisi khpoy1 diakosmisi khpoy2 diakosmisi khpoy3 diakosmisi khpoy4 diakosmisi khpoy5 diakosmisi khpoy6 diakosmisi khpoy7 diakosmisi khpoy8 diakosmisi khpoy9 diakosmisi khpoy10 diakosmisi khpoy11 diakosmisi khpoy12 diakosmisi khpoy13 diakosmisi khpoy14 diakosmisi khpoy15 diakosmisi khpoy16 diakosmisi khpoy17 diakosmisi khpoy18 diakosmisi khpoy19 diakosmisi khpoy20 diakosmisi khpoy21 diakosmisi khpoy22 diakosmisi khpoy23 diakosmisi khpoy24 diakosmisi khpoy25 diakosmisi khpoy26 diakosmisi khpoy27 diakosmisi khpoy28 diakosmisi khpoy29 diakosmisi khpoy30 diakosmisi khpoy31 diakosmisi khpoy32 diakosmisi khpoy33 diakosmisi khpoy34 diakosmisi khpoy35 diakosmisi khpoy36 diakosmisi khpoy37 diakosmisi khpoy38 diakosmisi khpoy39 diakosmisi khpoy40 diakosmisi khpoy41 diakosmisi khpoy42 diakosmisi khpoy43 diakosmisi khpoy44 diakosmisi khpoy45 diakosmisi khpoy46 diakosmisi khpoy47 diakosmisi khpoy48 diakosmisi khpoy49 diakosmisi khpoy50 diakosmisi khpoy51 diakosmisi khpoy52 diakosmisi khpoy53 diakosmisi khpoy54 diakosmisi khpoy55 diakosmisi khpoy56 diakosmisi khpoy57 diakosmisi khpoy58 diakosmisi khpoy59 diakosmisi khpoy60 diakosmisi khpoy61 diakosmisi khpoy62 diakosmisi khpoy63 diakosmisi khpoy64 diakosmisi khpoy65 diakosmisi khpoy66 diakosmisi khpoy67 diakosmisi khpoy68 diakosmisi khpoy69 diakosmisi khpoy70 diakosmisi khpoy71 diakosmisi khpoy72 diakosmisi khpoy73 diakosmisi khpoy74 diakosmisi khpoy75 diakosmisi khpoy76 diakosmisi khpoy77 diakosmisi khpoy78 diakosmisi khpoy79 diakosmisi khpoy80 diakosmisi khpoy81 diakosmisi khpoy82 diakosmisi khpoy83 diakosmisi khpoy84 diakosmisi khpoy85 diakosmisi khpoy86

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.