Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά με πλαστικό δάπεδοΤα πλαστικά δάπεδα βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, είναι οικονομικά και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα από εσάς. Η τέλεια ανακαίνιση!

Τα πλαστικά δάπεδα, σε ρολό ή πλακάκι, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σας για οικονομική και εύκολη ανακαίνιση στο σπίτι σας. Το πλαστικό δάπεδο σε ρολό είναι ακριβώς όπως η μοκέτα: βγαίνει σε ρολά φάρδους 2m ή 4m. Για δωμάτια με κάθε διάσταση μεγαλύτερη από τις παραπάνω, θα χρειαστεί απλά να υπάρξει μία ένωση. Μάλιστα, αν τα χέρια σας πιάνουν, μπορείτε να κάνετε τόσο καλή την ένωση που να μην φαίνεται σχεδόν καθόλου στο δάπεδο.
Το μέγεθος και η έλλειψη αρμών στα πλαστικά δάπεδα είναι πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Σε κάθε είδος δαπέδου υπάρχει η ανάγκη ελαχιστοποίησης αρμών, κυρίως από την σκοπιά ελαχιστοποίησης της υγρασίας. Με τα βινυλικά δάπεδα, η κουζίνα ή το μπάνιο σας μπορεί να καταλήξουν να μην έχουν καθόλου αρμούς ή, όπως προανέφερα, μπορεί να έχει ένα ανεπαίσθητο.Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά με πλαστικό δάπεδο1

Τα πλαστικά δάπεδα μπορούν να απεικονίζουν διάφορα σχέδια: ξύλο, πέτρα, λωρίδα, γρανίτη κ.α. Για τους DIYers, το καλό είναι πως τα πλαστικά πλακάκια / λωρίδες μπορούν να χειριστούν εύκολα στην τοποθέτηση, αφού αρκεί μία σπάτουλα με ψηλά δοντάκια και μαγνητική κόλλα για να τοποθετηθούν. Η μόνη προϋπόθεση για να τοποθετήσετε πλαστικό δάπεδο είναι να έχετε αρκετά λεία και καθαρή επιφάνεια τοποθέτησης.

Τα πλεονεκτήματα του πλαστικού δαπέδουΑνακαινίστε εύκολα και οικονομικά με πλαστικό δάπεδο4

  1. Το πλαστικό δάπεδο είναι εύκολο στην τοποθέτηση
  2. Μεγάλη ποικιλία σε διάφορα σχέδια και χρώματα
  3. Ανακαινίζεται γρήγορα και εύκολα το σπίτι σας
  4. Μεγάλη αντοχή και διαχρονικότητα
  5. Τα βινυλικά δάπεδα είναι από τις οικονομικότερες λύσεις ανακαίνισης

Οδηγίες για τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου

Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά με πλαστικό δάπεδο2Αν πιάνουν τα χέρια σας, είναι εύκολο να βάλετε το πλαστικό δάπεδο μόνοι σας. Μετρήστε όλο το δωμάτιο και κόψτε το πλαστικό δάπεδο 20cm μεγαλύτερο από κάθε διάσταση, ώστε να καβαλήσει σε όλη την περίμετρο το σοβατεπί. Στη συνέχεια κόψτε με μία φαλτσέτα το περίσσευμα του δαπέδου. Αναδιπλώστε το μισό βινυλικό δάπεδο στον εαυτό του και βάλτε κόλλα, με τη σπάτουλα, στο δάπεδο από κάτω. Περιμένετε 10-15 λεπτά να αρχίσει να τσιμπάει η κόλλα και ξεδιπλώστε το δάπεδο πάνω στην κόλλα, σπρώχνοντας από το κέντρο προς την άκρη για να βγει ο αέρας από κάτω. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και στο υπόλοιπο μισό, ενώ, αφού έχετε κολλήσει όλο το πλαστικό δάπεδο, μετά κάντε τα τελικά κοψίματα/λεπτομέρειες στις άκρες ή/και σοβατεπί με φαλτσέτα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.