πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ

Ο κύβος του Rubik είναι πολύ ενδιαφέρον για μέλη διαφορετικών γενεών. Αν είστε fan του εδώ είναι μια ιδέα για το πώς μπορεί να είναι μια διακόσμηση του σπιτιού σας, και να μην σταθείτε σε κάποιες κρυμμένες στο συρτάρι.

Το σαλόνι είναι το κεντρικό δωμάτιο του σπιτιού μας, όπου περνάμε τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο μας. Στο σαλόνι ξεκουραζόμαστε μετά την δύσκολη μέρα στη δουλειά, ή καθόμαστε με τους φίλους που έρχονται να μας επισκεφθούν. Το τραπεζάκι στο σαλόνι μπορεί να είναι ένα από τα κεντρικά στοιχεία σε αυτό. Ένα τραπεζάκι του καφέ συχνά φιλοξενεί την αγαπημένη εφημερίδα, ένα βάζο με λουλούδια, καφέ ή ένα ποτό.

Το καλύτερο ύψος για τραπεζάκι είναι το ύψος χωροθέτησης των καναπέδων ή κρεβατιών. Είναι αποδεκτό για χαμηλότερο τραπέζι, αλλά όχι μεγαλύτερη επειδή δεν είναι αισθητικά όμορφο. Για μένα είναι πάντα δημοφιλή μοντέλα τραπεζιών για το καθιστικό όπου υπάρχουν δύο ή τρια τραπεζάκια διαφόρων μεγεθών σε πακέτο, από το μικρότερο μέχρι το υψηλότερο. Αυτό είναι πολύ βολικό αν τα έπιπλα είναι τεράστια και θα έχουμε επισκέπτες.

Όσο για τα υλικά που μπορεί να είναι κατασκευασμένα τα τραπεζάκια, το ξύλο και γυαλί κυριαρχούν. Το γυαλί είναι ενδιαφέρον και σύγχρονο. Μειονέκτημα στόχος είναι ότι θα χρειαστείτε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για να το καθαρίσει. Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι πιο αισθητή σε γυάλινα τραπέζια. Το γυάλινο τραπέζι από την άλλη μπορεί να κάνει το χώρο οπτικά μεγαλύτερο και να τονίσει το πολυτελές χαλί σας. Το ξύλο δίνει ζεστασιά στο δωμάτιο,και προσθέτει μια νότα πολυτέλειας σε ολόκληρο το χώρο.

Υπάρχουν μοντέλα από τραπεζάκια που έχουν μια ρουστίκ εμφάνιση, με τη μορφή της παλιάς βαλίτσας. Φαίνονται πολύ ωραία και θα δώσουν μια συγκεκριμένη γοητεία σε-οποιοδήποτε σπίτι. Χρησιμοποιώντας Vintage μοντέλο τραπεζάκια θα δώσουν στο δωμάτιο μια πινελιά κομψότητας. Και μια συμβουλή, αν είστε οι γονείς μικρών παιδιών να επιλέξετε στρογγυλά τραπέζια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε αιχμηρές άκρες που μπορεί να βλάψουν τα παιδιά σας.

Μετά από όλα αυτά που είπαμε, πριν από την αγορά, να καθίσετε και να εξετάσετε καλά σαλόνι σας, σκεφτείτε το μοντέλο και το υλικό που θα είναι η καλύτερη λύση για τους χώρους σας, και ακόμη σκεφτείτε διαστάσεις του τραπεζιού που θα σας ακολουθούν καλύτερα. Απολαύστε την γκαλερί μας παρακάτω.

πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ1 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ2 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ3 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ4 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ5 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ6 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ7 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ8 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ9 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ10 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ11 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ12 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ13 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ14 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ15 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ16 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ17 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ18 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ19 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ20 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ21 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ22 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ23 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ24 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ25 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ26 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ27 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ28 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ29 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ30 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ31 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ32 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ33 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ34 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ35 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ36 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ37 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ38 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ39 πρωτότυπα τραπεζάκια του καφέ40

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Το τραπέζι του καφέ βρίσκεται συνήθως στο κέντρο του δωματίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περνά απαρατήρητο στη διακόσμηση του χώρου μας. Αν θέλετε πρωτοτυπία και να επιλέξτε μια οικολογική και βιώσιμη επιλογή, μην χάσετε αυτή την επιλογή με ανακυκλωμένα τραπεζάκια του καφέ. […]

  2. […] Το τραπέζι του καφέ βρίσκεται συνήθως στο κέντρο του δωματίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περνά απαρατήρητο στη διακόσμηση του χώρου μας. Αν θέλετε πρωτοτυπία και να επιλέξτε μια οικολογική και βιώσιμη επιλογή, μην χάσετε αυτή την επιλογή με ανακυκλωμένα τραπεζάκια του καφέ. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.