θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια9Παραλία, διακοπές, πολύ φως του ήλιου και απαλό αεράκι – αυτό είναι που όλοι ονειρεύομαστε. Για να αποθηκεύσετε τις εντυπώσεις των διακοπών σας, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα από τα δωμάτια με θέμα λεπτομέρειες και αξεσουάρ από την παραλία ή την θάλασσα. Σκούρο μπλε, τιρκουάζ, το χρώμα της άμμου και  λευκοί παφλασμοί είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός χρωμάτων, πολύ χαλαροί και ήρεμοι. Προσθήκες με κοχύλια, αστερίες και αχινούς, και εμπνευσμένες από τη θάλασσα εικόνες και ο χώρος σας είναι έτοιμος. Vintage βαλίτσες και καλάθια για αποθήκευση είναι ιδανικά για να επισημάνετε το θέμα. Κάποιες απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως ένα κουπί ή ένα μοντέλο βάρκας θα είναι μια τέλεια προσθήκη. Απολαύστε εξαιρετικά σχέδια για υπνοδωμάτια και μπάνια στις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε.

θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια5 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια1 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια2 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια3 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια4θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια11 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια6 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια7 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια8 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια10θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια17 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια12 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια13 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια14 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια15 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια16θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια24 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια18 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια19 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια20 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια21 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια22 θαλασσινή διακόσμηση για υπνοδωμάτια και μπάνια23Images via: Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.