ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ

Κάντε μια συρταριέρα από μονότονη και βαρετή σε όμορφη παραθαλάσσιο και ναυτικό στυλ με αυτές τις δημιουργικές ιδέες ανακαίνισης που θα φέρουν θαλασσινή αύρα στο σπίτι σας.

Συρταριέρες βαμμένες σε φωτεινά χρώματα, μπλε και γαλάζιο, στολισμένες με πλάσματα της θάλασσας, που καλύπτονται με λέξεις, και πολλά άλλα. Χάρτες με decoupage, απλές προσθήκες με ναυτικό σχοινί για να δώσετε σε μια συρταριέρα μια ρουστίκ παράκτια όψη, ακόμα και με γυαλιστερές  γαλαζοπράσινες πέτρες σαν επένδυση μωσαϊκού. Πρόκειται για μια συλλογη πραγματικά εμπνευσμένων ανακαινήσεων συρταριέρας σε θαλασσινό στύλ που θα σας μαγέψουν.

ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ1 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ2 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ3 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ4 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ5 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ6 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ7 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ8 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ9 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ10 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ11 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ12 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ13 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ14 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ15 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ16 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ17 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ18 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ19 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ20 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ21 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ22 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ23 ανακαινήση συρταριέρας σε θαλλασινό στύλ24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.