Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους1

Συχνά ψάχνουμε για την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενθουσιασμού και την ηρεμία, την τάξη και την αντίθεση κατά το σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας των ονείρων μας. Αποτελώντας την ιδανική λύση σε αυτό το αίνιγμα και προσθέτοντας σχέδιο για την κρεβατοκάμαρα χωρίς υπερβολές, είναι οι ριγέ τοίχοι έμφασης. Οι ρίγες δίνουν ένα απλό μοτίβο στην κρεβατοκάμαρα που είναι πολύ λιγότερο δύσκολό στην εφαρμογή από πολλά άλλα σχέδια, και η κομψή προφορά τοίχου με όμορφες ρίγες είναι εύκολο να τραβήξει το μάτι. Κοστίζουν πολύ λιγότερο σε σύγκριση με πιο περίτεχνα και δημιουργικά σχέδια τοίχου, και οι ρίγες φαίνεται να λειτουργούν απρόσκοπτα με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού και αν έχετε.

Οι ριγέ τοίχοι έμφασης στην κρεβατοκάμαρα έρχονται σε μια ποικιλία σχημάτων και μορφών, και είναι συχνά ο τοίχος πίσω από το κεφαλάρι που είναι διακοσμημένος με αυτές. Δημιουργώντας ένα υπέροχο εστιακό σημείο, ενώ έξυπνα επεκτείνει την παλέτα χρωμάτων του δωματίου, οι εξαίσιες εμπνεύσεις μας σήμερα σίγουρα θα σας βάλουν στον πειρασμό και θα σας εμνεύσουν για να φτιάξετε και εσείς κάτι ανάλογο στην δικής σας κρεβατοκάμαρα.

Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους2 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους3 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους4 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους5 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους6 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους7 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους8 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους9 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους10 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους11 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους12 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους13 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους14 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους15 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους16 Μοντέρνα υπνοδωμάτια με Ριγέ τοίχους17

Images via: Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.