Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο1

Το μαύρο και άσπρο σε εσωτερικούς χώρους και είναι ο πιο κλασικός και πιο δυνατός συνδυασμός αντίθεσης. Φαίνονται απίθανα και όταν συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλλο χρώμα πράσινο, ροζ, μοβ, κόκκινο, κίτρινο. Μαύρο και λευκό χρώμα συμπληρώνονται από τις λεπτομέρειες στο χρώμα και θα είναι πάντα μοντέρνα και πολυτελές. Το μαύρο συνδέεται με την κομψότητα και τη δύναμη, και το λευκό είναι συνώνυμο για την καθαρότητα και φινέτσα. Είναι γνωστό ότι το ασπρόμαυρο θεωρητικά χρώμα, είναι στην πραγματικότητα, η πλήρης απουσία ή η πλήρες παρουσία φωτός, και μερικές φορές ακόμη και δεν αντιμετωπίζονται ως χρώματα.

Το μαύρο είναι στην πρακτική του εσωτερικού σχεδιασμού το χρώμα που απορροφά εντελώς το φως. Αν έχετε επιλέξει για τις μικρότερες περιοχές του μαύρου, θα σας επιτρέψει να επισημάνετε ορισμένες περιοχές που βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση. Ωστόσο, οι μεγαλύτερες μαύρες περιοχές δεν συνιστάται για κατοικημένες περιοχές, καθώς μπορεί να φέρουν κατάθλιψη. Η χρήση του μαύρου απαιτεί σύνεση, προγραμματισμό και μια σαφή ιδέα της εφαρμογής. Ο συνδυασμός του μαύρου και του λευκού είναι αξεπέραστος, όπως στο βιομηχανικό σχεδιασμό, το ίδιο και στο εσωτερικό. Μπορεί για μια στιγμή όλα αυτά να ακούγονται στείρα και χωρίς ενδιαφέρον, αλλά αυτή η αντίθεση προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών και εξακολουθεί να διατηρεί τη δόση της κομψότητας. Επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλα τα δωμάτια από το μπάνιο στο σαλόνι.

Το μαύρο και άσπρο σαν συνδυασμός μπορεί να είναι το γενικό θέμα σας στο εσωτερικό του διαμερίσματος, με λεπτομέρειες σε άλλα χρώματα, για να σπάσει η μονοτονία. Αν αναρωτιέστε αν θα χρησιμοποιήσετε μαύρο και άσπρο στο σαλόνι σας, δείτε τα παρακάτω παραδείγματα και κάντε την επιλογή σας Απολαύστε το

Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο2 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο3 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο4 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο5 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο6 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο7 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο8 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο9 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο10 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο11 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο12 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο13 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο14 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο15 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο16 Ιδέες Σχεδιασμού Σαλονιού σε Άσπρο & Μαύρο17

Images via: Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.