Είναι η εποχή του χρόνου που οι σκέψεις του καθενος τριγυρίζουν σιγά σιγά γύρω από την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια όμορφη διακόσμηση με μερικά εύκολα εξαρτήματα που μπορούν να βρεθούν είτε στη φύση ή από ό, τι μπορεί να έχετε ήδη μέσα στο σπίτι σας. Δημιουργήστε ένα εορταστικό, λαμπερό καταφύγιο για τις διακοπές με τις ακόλουθες εορταστικές ιδέες διακόσμησης. Σήμερα λοιπόν μετά απο το άρθρο μας “χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οι καλύτερες ιδέες μέρος Α΄”  θα προχωρήσουμε στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης με κάποιες επιπλέον ιδέες.

Έτσι, το επόμενο που θέλουμε να αναδείξουμε είνα κάποια εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα καλωσορίζει επισκέπτες φίλους και γείτονες. Ένα στεφάνι είναι ο απλούστερος τρόπος για να ντύσει μια μπροστινή πόρτα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα καταπράσινο στεφάνι σε πολλά καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη. Για να ταιριάζει περισσότερο με το στυλ των διακοπών  να προσθέσετε πολύχρωμες κορδέλες, σύρμα και στολίδια, και πολλες άλλες ιδέες που θα δώσουν έανα πιο προσωπικό στυλ στο σχέδιο του.

Αυτές τις μέρες τα περισσότερα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα στολίδια  πωλούν κουκουνάρια που είναι τέλεια για χρήση χριστουγεννιάτικης διακόσμηση. Αναζητήστε το κατάλληλο μέγεθος για να χωράει πράσινο στεφάνι σας, και δέστε τα σε μια κυκλική κατεύθυνση. Γαρνίρετε με μερικά κλαδιά και καρπούς και θα έχετε μια πανέμορφη εορταστική εμφάνιση για μπροστινή πόρτα σας.

Μια άλλη καταπληκτική ιδέα για μπροστινή πόρτα σας μπορεί να είναι η προσθήκη στο στεφάνι σας ενός  μεγάλου φιόγκου.

Το κέντρο της κάθε χριστουγεννιάτικης διακόσμησης  για το σπίτι είναι ένα όμορφα διακοσμημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε να δημιουργήσετε  διακοσμήσεις με χριστουγεννιάτικα δέντρα που να ταιριάξει στο ύφος της διακόσμησής σας και να επιδείξει την προσωπικότητα της οικογένειάς σας. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα για να πραγματοποιήσει ένα συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων ή ντεκόρ, ή για την προβολή της προσωπικότητας της οικογένειάς σας.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

Referense: www.mydesiredhome.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.