Στο σημερινό μας άρθρο θα δουμε πως μπορούμε να βάλουμε το πορτοκαλί χρώμα στο σπίτι μας, και πως χρησομοποιόντας το να αλλάξουμε το κλίμα στο σπίτι προς το καλύτερο. Το πορτοκαλί χρώμα σε διάφορες αποχρώσεις μπορεί να δώσει άλλη ενέργεια, και την άνεση  σε ένα δωμάτιο. Χρησιμοποιείται σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, και θα δούμε πώς το πορτοκαλί θα κάνει τους καλεσμένους σας να το ζηλέψουν και μέλη της οικογένειάς σας να μείνουν ευχαριστημένοι. Αυτός ο χαρούμενος εσωτερικός σχεδιασμός έχουν τη δυνατότητα να πιάσει πραγματικά την μάτια μας, κυρίως λόγω των ασυνήθιστων χρωμάτων που διάλεξε. Ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο γωνία ανάγνωσης που ακολουθεί, η αρμονία ανάμεσα στην άνετη περιστρεφόμενη καρέκλα, με τα πλακάκια τοίχου δημιουργούν ένα άνετα και γυαλιστερό δωμάτιο. Σίγουρα το πορτοκαλί δεν είναι η πρώτη επιλογή σας όταν πρόκειται για την επιλογή πώς οι τοίχοι σας θα φαίνονται, αλλά με αυτή την εικόνα σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη σχετικά με το πορτοκαλί.
Στις κουζίνες, το πορτοκαλί μπορεί να πυροδοτήσει τη φαντασία σας με τα ντουλάπια  κουζίνας. Αν σας αρέσει μια πιο συγκρατημένη κουζίνα, κρατήστε τα χρώματα ουδέτερα και προσθέστε τόνους του πορτοκαλί με το φωτισμό και τα καθίσματα. Δείτε κάποιες ιδέες στις παρακάτω εικόνες και πείτε μας την γνώμη σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.