Φτιάξτε τα πιό απίθνα DIY σταντ για τις γλάστρες σας  χρησιμοποιώντας παλιές ξύλινες σκάλες

Η χρήση μιας παλιάς ξύλινης σκάλας ως σταντ φέρνει μια αγροτική γοητεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αυτό το διακοσμητικό περίπτερο λουλουδιών θα είναι σίγουρα ένα καταπληκτικό σήμείο εστίασης για το μάτι στη βεράντα και στον κήπο. Εάν θέλετε να χτίσετε αυτό το όμορφο δια κοσμητικό σταντ για τα λουλούδια σας μόνοι σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παλιά ξύλινη σκάλα σας, βάψτε τις περιοχές που χρειάζονται λίγο βελτίωση και προσθέστε μερικά νέα διακοσμητικά αντικείμενα.

Παλιές σκάλες σε νέους ρόλους – 86 Diy κατασκευές και διακοσμητικές ιδέες

Τοποθετήστε τα φυτά σας στα ράφια που σχηματίζονται από τη σκάλα ή στα πρόσθετα ξύλα που θα προσθέσετε σαν φαρδύτερα ράφια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντιολισθητικά αυτοκόλλητα για να κρατήσετε το κάτω μέρος των δοχείων στη θέση τους. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε φυτά που προσθέτουν ένα διακοσμητικό στοιχείο στο σταντ των λουλουδιών σας. Για παράδειγμα, ένα floral θέμα θα ταιριάζει καλά.

Στις παρακάτω εικόνες έχουμε για σας μια μικρή συλλογη για να πάρετε ιδέες για το δικό σας έργο.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.