Φρέσκια δόση έμπνευσης και ιδέες για τα πιο όμορφα φθινοπωρινά σαλόνια

Σαλόνια + φθινόπωρο = ζεστασιά. Το να αφήσεις το καλοκαίρι πίσω με τη ζωντάνια και τις χαρές του μπορεί να μας κοστίσει στην αρχή, αλλά οι κουβέρτες, τα κεριά, η ώχρα σίγουρα θα σε κάνουν να ερωτευτείς και να κερδίσεις σταδιακά τη μάχη στο σαλόνι σου.

Προσκαλέστε τα χρώματα του φθινοπώρου στο σπίτι σας, εγχέοντας το σαλόνι σας με ζεστασιά και άνεση που θα φαίνεται αισθητικά εκπληκτική όλο το χρόνο. Μπορείτε να αλλάξετε το χώρο διαβίωσής σας προς το ντεκόρ του φθινοπώρου, ενισχύοντάς το με περισσότερη μόκα, γκρι και μπεζ αποχρώσεις, δίνοντάς του αυτό το φθινόπωρο αίσθηση χωρίς να χάσετε τις όμορφες αποχρώσεις του καλοκαιριού.

34 Εμπνευσμένες DIY ρουστίκ χωριάτικες ιδέες διακόσμησης για το Φθινόπωρο

Δοκιμάστε να αλλάξετε την παλέτα χρωμάτων σας με πιο σκούρες αποχρώσεις, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εμφάνιση και την αίσθηση ενός χώρου. Ένας απλός τρόπος για να προσαρμόσετε το συνδυασμό χρωμάτων σας είναι να προσθέσετε μικρότερα κομμάτια έμφασης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε στο χώρο σας μερικά νέα κομμάτια σε αποχρώσεις του πικάντικου φθινοπώρου, όπως ανοιχτό κίτρινο, μαλακό πορτοκαλί της κολοκύθας, πράσινο, σοκολατί καφέ, δαμάσκηνο και βαθύ πορφυρό. Επιλέξτε μαξιλάρια και ριχτάρια που είναι εύκολα στη μετάβαση μεταξύ των εποχών. Το φθινόπωρο είναι έτοιμο, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μερικές απλές διακοσμητικές πινελιές στο σαλόνι σας για να το κάνετε άνετο και φιλόξενο. Ρίξτε μια ματιά στην τεράστια συλλογή μας για να πάρετε μερικές δικές σας ιδέες. Έχετε αρχίσει να διακοσμείτε το σπίτι σας για το φθινόπωρο; Πείτε μας ποιος από αυτούς τους χώρους σας εμπνέει περισσότερο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.