Φανταστικά DIY τραπέζια τραπεζαρίας από παλέτες που θα εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα σας

Οι παλέτες είναι ιδανικές για ανακύκλωση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή επίπλων διαφόρων ειδών και εμφάνισης . Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά φανταστικά τραπέζια τραπεζαρίας, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν για να διακοσμήσουν το χώρο σας.

DIY ιδέες για να φτιάξετε την κουζίνα σας εκπληκτική με παλέτες

Αν προτιμάτε τα ουδέτερα,και τα λευκά χρώματα είναι αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να πάρετε μια μονή παλέτα να την βάψετε και να την χρησιμοποιήσετε ως επιφάνεια εργασίας προσθέτοντας πόδια ή πηγαίνετε για ένα πιο δύσκολο έργο απογυμνώνοντας την παλέτα για το ξύλο και φτιάχνοντας ένα τραπέζι ολοκρηροτικά από αυτή. Εάν πρόκειται για ένα vintage τραπέζι, πηγαίνετε για εκλεπτυσμένα πόδια, αν είναι ένα σύγχρονο ή βιομηχανικό τραπέζι, προτιμήστε τα πόδια φουρκέτας. Σαν shabby chic και vintage στυλ; Πηγαίνετε για ένα ασπρισμένο τραπέζι ή κρατήστε το ουδέτερο στο τραπέζι αφήνοντας τα χρώματα της παλέτας όπως είναι.

Στις παρακάτω εικόνες θα βρείτε ιδέες που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.