Υπέροχες DIY ιδέες σχεδιασμού παρτεριών για μια φανταστική ατμόσφαιρα στην αυλή ή τον κήπο σας

Σίγουρα έχετε συχνά θαυμάσει απίθανους κήπους λουλουδιών σε πάρκα και πλατείες. Και, πιθανότατα, σκεφτήκατε ότι θα είναι αδύνατο να δημιουργηθεί ένα τέτοιο σχέδιο παρτεριού στην αυλή ή τον κήπο σας. Σε αυτό το άρθρο,  θα σας δείξουμε παραδείγματα με παρτέρια λουλουδιών, που μπορούν να γίνουν ακόμα και από άπειρους κηπουρούς.

Ασυνήθιστες αλλά πανέμορφες DIY διακοσμήσεις κήπου από παλιά συρτάρια

Φυσικά, για να δημιουργήσετε πολύπλοκες συνθέσεις λουλουδιών χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και γνώση στο σχεδιασμό του τοπίου. Τεράστια κομμάτια στην “πράσινη” σκακιέρα, ένα υπέροχο κρεβάτι, καλυμμένο με ένα κάλυμμα από μπουμπούκια λουλουδιών ή αψίδες λουλουδιών – όλα αυτά είναι εντυπωσιακά. Όλα αυτά δεν μπορείτε να τα μάθετε διαβάζοντας ένα άρθρο. Αλλά μπορείτε να οργανώσετε όμορφα μια μικρή περιοχή, η οποία θα σας ενθουσιάσει με την εμφάνιση και το άρωμά της, μπορείτε να το δοκιμάσετε και σίγουρα δεν θα μετανιώσετε τον χρόνο που θα αφιερώσετε στο σχεδιασμό παρτεριών των λουλουδιών σας.

Ρουστίκ – χωριάτικη DIY διακόσμηση κήπου με μια παλιά ξύλινη σκάλα

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.