ιδέες από παλιές λάμπες

Μια ειδική κατηγορία των διακοσμητικών στοιχείων είναι αυτές από παλιές λάμπες. Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι  ένα τέτοιο πράγμα μπορεί να κάνει διακοσμήσεις για το σπίτι, επειδή εμπίπτουν στην κατηγορία εκείνων που σπάνε πολύ εύκολα, αν δεν αντιμετωπίζονται με προσοχή.

20 Καταπληκτικές νέες ιδέες διακόσμησης από παλιά παραθυρόφυλλα

 

Θέλοντας και μη, περιοδικά πρέπει να αλλάξουμε τις λάμπες που καίγονται πολύ γρήγορα. Φυσικά εμείς δεν το θέλουμε, αλλά επειδή δεν έχουν την ίδια ποιότητα όπως γνωρίζετε, από καιρό σε καιρό πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι αγορών μας και διάφορα αντικείμενα αυτού του τύπου διαφορετικά. Λοιπόν, αν έχετε μόλις αλλάξει μια λάμπα στο σπίτι, μην την πετάξετε, γιατί θα σας δώσουμε νέες ιδέες για να τις μετατρέψετε σε ένα διακοσμητικό αντικείμενο, αρκετά ενδιαφέρον για το σπίτι.

Επίσης η αλήθεια είναι το γεγονός ότι, είναι τόσο εύθραυστες που χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια, όταν χρησιμοποιούνται διάφορα εργαλεία για να τις διαλύσετε, και αν δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε ένα τέτοιο έργο θα σας δείξουμε μέσα από εικόνες σήμερα.

Με την ολοκλήρωση αυτής της τεχνικής, μπορείτε να κάνετε διακοσμήσεις που θέλετε, ή μπορείτε να τις αφήσετε σαν απλό βάζο για τα λουλούδια. Επίσης μπορείτε να τις βάψετε με χρώμα ή μπορείτε να τις κάνετε να λάμψουν περνώντας τους μέσα glitter σε σκόνη. Πώς, λοιπόν,  μπορείτε να ανακυκλώσετε λάμπες καίγονται με δημιουργικό τρόπο, μετατρέποντάς τες σε μικρά βάζα και πολλά άλλα στοιχεία; Δείτε στις παρακάτω εικόνες.

ιδέες από παλιές λάμπες1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ιδέες από παλιές λάμπες3 ιδέες από παλιές λάμπες4 ιδέες από παλιές λάμπες5 ιδέες από παλιές λάμπες6 ιδέες από παλιές λάμπες7 ιδέες από παλιές λάμπες8 ιδέες από παλιές λάμπες9 ιδέες από παλιές λάμπες10 ιδέες από παλιές λάμπες11 ιδέες από παλιές λάμπες12 ιδέες από παλιές λάμπες13 ιδέες από παλιές λάμπες14 ιδέες από παλιές λάμπες15 ιδέες από παλιές λάμπες16 ιδέες από παλιές λάμπες17 ιδέες από παλιές λάμπες18 ιδέες από παλιές λάμπες19 ιδέες από παλιές λάμπες20

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.