αντικέ πιατοθήκες

Για την αντιμετώπιση της αποθήκευσης και παρουσίασης συλλεκτικών πιάτων μια πιατοθήκη θα είναι πολύτιμη για εσάς. Οι πιατοθήκες θα πρέπει να είναιι από ένα υλικό που προορίζεται να είναι ομαλό κατά την επαφή και δεν θα βλάψει την επιφάνεια που έρχεται σε επαφή. 

Υπάρχουν βεβαίως τα διακοσμητικά ράφια πιάτων αλλά επιπλέον υπάρχουν και τα ράφια  για τις καθημερινές ανάγκες που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα και στο σπίτι. Τα ξύλινα ράφια δεν είναι το μόνο είδος υλικού που χρησιμοποιείται για λειτουργικό και διακοσμητικό σχεδιασμό. Αυτό το είδος της αποθήκευσης είναι λίγο περισσότερο εξειδικευμένο ωστόσο και δεν είναι τόσο πιθανό να βρεθεί σε ένα συνηθισμένο κατάστημά.

Απίθανες ιδέες διακόσμησης με λινάτσα και δαντέλα

 

Εμείς σήμερα εδώ θα σας παρουσιάσουμε πιο αντικέ πιατοθήκες αυτές που είχαν οι γιαγιάδες μας για μια πιό Vintage πινελιά Κουζίνα σας. Και πιστέψτε με τέτοιες πιατοθήκες είναι θησαυρός που δεν βρήσκετε εύκολα πια.

αντικέ πιατοθήκες1 αντικέ πιατοθήκες2 αντικέ πιατοθήκες3 αντικέ πιατοθήκες5 αντικέ πιατοθήκες6 αντικέ πιατοθήκες7 αντικέ πιατοθήκες8 αντικέ πιατοθήκες9 αντικέ πιατοθήκες10 αντικέ πιατοθήκες11 αντικέ πιατοθήκες16 αντικέ πιατοθήκες17

αντικέ πιατοθήκες4 αντικέ πιατοθήκες12 αντικέ πιατοθήκες13 αντικέ πιατοθήκες15

αντικέ πιατοθήκες14

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.