Με χαρά και θαυμασμό είδαμε όλη αυτή την ενδιαφέρουσα συλλογή από ταπετσαρίες που έχουν την ικανότητα να ξεγελούν το μάτι και να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο και αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτοί οι τσιμεντένιοι ντυμένοι με ταπετσαρία τοίχοι  σχεδιάστηκαν από τον Tom Haga και μπορούν με επιτυχία να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Χρησιμοποιήστε τις στο σαλόνι για ένα νηφάλιο, βιομηχανικό σχεδιασμό και ατμόσφαιρα, στην κρεβατοκάμαρα για ένα άγγιγμα  κομψότητας ή στην κουζίνα, αν νομίζετε ότι χρειάζεται ένα στύλ που να δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο χώρο.
Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, “η συλλογή ταπετσαρίας με εμφάνιση σκυροδέματος  είναι το αποτέλεσμα της φωτογράφησης ακατέργαστων και ραφιναρισμένων τοίχων από μπετόν, τοίχων με μπλόκα, ακόμη και γκράφιτι, σε τοποθεσίες σε όλη τη Νορβηγία. Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις μοναδικές ταπετσαρίες βασίζονται σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες. Το μοτίβο δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, κάτι που οδηγεί σε ένα πολύ ρεαλιστικό φινίρισμα του σκανδιναβικού ντιζάιν στις καλύτερες στιγμές του “. Μας αρέσε κάθε ένας από τα παρακάτω εσωτερικούς χώρους πολύ και είμαστε πολύ περίεργοι  να διαβάσουμε τις απόψεις σας σχετικά με αυτές τις ασυνήθιστα σύγχρονες ταπετσαρίες.


8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γεια σας θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω για να αγορασω ταπετσαρια βιομηχανικου στυλ?κατοικω στα ιωαννινα.Ευχαριστω πολυ.

    • Βασιλική δεν ξέρω αν την φέρνει κάποιος στην Ελλάδα. Μπορεις να στειλεις κάποιο εμαιλ στην εταιρία και να τους ρωτήσεις πως θα την αγοράσεις από Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.