τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες2

Χρησιμοποίησατε ποτέ τον όρο τοίχοι συρματοκιβωτίων“; Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά είναι ουσιαστικά το πάντρεμα μεταξύ των βράχων και του σύρματος. Αυτά τα δύο απλά υλικά είναι πολύ γνωστά, και χωριστά, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα και ευέλικτα, όταν πρόκειται για DIY έργα. Αλλά τι γίνεται και με τα δύο μαζί; Αυτό το δίδυμο προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες ως τοίχοι συρματοκιβωτίων και είναι ίσως το πιο γνωστό έργο υπό την έννοια αυτή. Είναι κατασκευασμένα από καλάθια γαλβανισμένου χάλυβα γεμάτα με πέτρες. Είναι πολύ ευέλικτα σε μέγεθος και εμφάνιση και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα σε εξωτερικούς χώρους.

Τοίχοι και διαχωριστικά.
Τα συρματοκιβώτια είναι υπέροχα χαρακτηριστικά για τον κήπο. Χρησιμοποιήστε τα για να περιφράξετε εξωτερικούς χώρους σας και να οριοθετήσει τις διάφορες λειτουργίες. Η ευελιξία τους επιτρέπει επίσης σε σας για να τα χρησιμοποιήσετε κατά την κατασκευή καταστρώματων και για βεράντες. Απλά πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με το μέγεθος και το σχήμα των τοιχωμάτων που θέλετε να χτίσετε.

Ένα ενσωματωμένο πάγκο για τη βεράντα σας.
Επωφεληθείτε από αυτό το ευέλικτο εξωτερική χαρακτηριστικό και περιλάβετε ένα παγκάκι στο σχεδιασμό σας. Παίξτε με τα διαφορετικά επίπεδα και  πειραματιστείτε με τα σχήματα
.

Προσθέστε λίγο φωτισμό για να τονίσετε την υφή και τη σύνθεση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σκαλοπάτια για να συνδέσετε τα διαφορετικά επίπεδα στην ιδιοκτησία σας.
Γλάστρες.
Επωφεληθείτε από το γεγονός ότι συρματοκιβώτια αφήνουν την διαρροή νερού ελεύθερα και να κάνετε μερικές μοναδικές γλάστρες να διακοσμήσετε το deck σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι πολύ δημοφιλής στη σύγχρονη σχεδίαση, ώστε να είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.
Κατασκευή με νερό.
Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ενσωματώσει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού σε πέτρα και σύρμα στον τοίχο σας. Μπορεί να είναι μια μικρή λίμνη, ένα σιντριβάνι ή οτιδήποτε άλλο που ταιριάζει στο ντεκόρ σας. Κρύβοντας τα πάντα στο εσωτερικό του τοίχου  εύκολα.
τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες1 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες3 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες4 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες5 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες6 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες7 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες8 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες9 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες10 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες11 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες12 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες13 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες14 τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες15τοίχοι συρματοκιβωτίων ιδέες16
Images via: Pinterest

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.