Διακόσμηση παιδικού δωματίου για να τραβήξει το ενδιαφέρον του παιδιού σας με ένα μείγμα  χρωμάτων είναι πολύ διαφορετική από  χώρο για τους εφήβους ή ενήλικες. Τα παιδιά κάνουν τα πάντα, ξεκινώντας από το  να παίξουν με τους φίλους τους, ακούγοντας μουσική, ή απλά να χαλαρώνουν στα κρεβάτια τους. Σχεδόν καθημερινά, περνούν αρκετό από το χρόνο τους στο δωμάτιό τους. Αυτή τη στιγμή, θέλουμε να δείξουμε κάποια εκπληκτικά σε σχεδιασμό παιδικά δωμάτια, μέσα από ενδιαφέρουσες από τις εικόνες. Δείτε ποιπόν παρακάτω μερικά παραδείγματα  σχεδίων για την κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ακριβως την ιδια ερωτηση με την Ελευθερια θελω να κανω!!!!που μπορω να βρω αυτα τα παζλ στον τοιχο;;ειναι τελεια!!!!ευχαριστω πολυυυ!!!!!!

    • Κορίτσια δεν ξέρω αν το βρείτε αυτό σε κάποιο καταστημα στην χώρα μας, μπορείτε να ρωτήσετε σε ονλινε καταστήματα για αυτοκόλλητα τοίχου…και αν δεν το έχουν ίσως το κατασκευάζουν ή το παραγγέλουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.