Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα6Τίποτα δεν αποτυπώνει το χειμώνα καλύτερα από το συνδυασμό των έντονων τόνων χρωμάτων σε συνδυασμό με φωτεινά χλωμά και ουδέτερα χρώματα. Από το βαθύ κόκκινο  σε γήινα καφέ και μωβ, οι πλούσιοι, συμπυκνωμένα τόνοι χρωμάτων της σεζόν αυτής  έρχονται με τρόπο μαγικό στη ζωή με φόντο ένα λευκό ζεστό χειμώνα. Σας παρουσιάζουμε λοιπον στο σημερινό μας άρθρο πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα από του ειδικούς της Benjamin Moore
Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα

Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα1Warm Winter Classic

bleeker beige (HC-80), stone brown (2112-30), ballet white (OC-9)

Διαχρονική και παραδοσιακή, αυτή ή ζεστή ουδέτερη παλέτα με βαθύ καφέ και κλασικές απόχρώσεις του χειμωνιάτικου λευκού για μια όψη που είναι πάντα στο στυλ.

Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα2Winter by the Sea

dark teal (2053-20), wasabi (AF-430), sandy white (2148-50)

Ένας ελκυστικός  περίπατος κατά μήκος μιας ανεμοδαρμένης παραλίας το χειμώνα, με την ψιλή άμμο λευκό (2148 – 50) να ρίχνει μια κολακευτική λαμπερή ματιά στο Τιρκουάζ Κυπαρισσί (2053-20) και το πλούσιο και γήινο κίτρινο-πράσινο wasabi (AF-430).

Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα3Άνετο και Σύγχρονο

jute (AF-80), maple leaf red (2084-20), duxbury gray (HC-163)

Ένα ζεστό και φιλόξενο κλασικό βαθύ κόκκινο προσθέτει μια δυναμική νότα στο βαθύ ζεστό μπλε-γκρι και στο ουδέτερο  (AF-80).

Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα4Φρέσκα και Ανεπίσημα

sea life (2118-40), ancient ivory (OC-133), pashmina (AF-100)

Ένα απρόσμενα φρέσκο ​​μείγμα απαλού μωβ,  με το μεταξένιο απαλό υπόλευκο (AF-100) δημιουργεί ένα χαριτωμένό, καθησυχαστικό παλμό προτείνοντας βραδιές με έντονη διάθεση…

Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα ζεστό Χειμώνα5Χειμωνιάτικο Αεράκι

smoke (2122-40), kendall charcoal (HC-166), soft chamois (OC-13)

Όπως ένα γρήγορο περπάτημα μια δροσερή ημέρα, ανοιχτό καπνιστό μπλε (2122 – 40)  με βαθύ ανθρακί για να δημιουργήσει την αίσθηση της ισορροπίας και του σκοπού. Ένα άγγιγμα του υπόλευκο κρατά τη διάθεση του φωτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.