Shabby chic μπάνιο ιδέεςΤο Shabby Chic στυλ είναι ήδη γνωστό σε όλο τον κόσμο για τον ρομαντισμό και τη γλυκύτητα του. Σήμερα θέλουμε να παρουσιάσουμε 50 σχέδια για μπάνια που επηρεάζονται από αυτό το ύφος της διακόσμησης για απαιτητικούς. Αν ψάχνετε για μια vintage και γυναικεία πινελιά στο σπίτι σας, μπορείτε να αρχίσετε να μετατρέψετε το μπάνιο σας, δεδομένου ότι είναι ένας χώρος που μπορεί να είναι διακοσμημένο με διαφορετικό τρόπο από τα άλλα δωμάτια.

Συνδυάζοντας την απλότητα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά με κομψότητα και τις σύγχρονες ανέσεις, αυτά τα λουτρά Shabby chic μεταφέρονται σε ένα πιο ειρηνικό και παρήγορο κόσμο, τίποτα καλύτερο για έναν οικείο χώρο χρήσης, όπως είναι ένα μπάνιο.

Shabby chic μπάνιο ιδέες1

Τα ανοιχτά χρώματα, παστέλ και λιτά είναι απολύτως τέλεια για το μπάνιο σε στύλ Shabby κομψό, ειδικά αν ξέρετε την πιο λεπτή θηλυκή πλευρά σας. Οι ευρύχωρες αποχρώσεις του ροζ μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με το γαλάζιο και το λευκό για να δώσουν αυτή την ισορροπία μεταξύ μπανιέρα-υδρομασάζ-με αυτό που είναι εξατομικευμένο και διαφορετικό. Η υφή στους τοίχους, το χρώμα και η ταπετσαρία μπορούν να χρησιμοποιηθουν για να σηματοδοτήσουν την αρχή αυτής της λεπτής απόχρωσης των ροζ αποχρώσεων. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το αποτέλεσμα είναι απλά μαγευτικό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια εντυπωσιακή ανεξάρτητη μπανιέρα είναι ένα απόλυτο must για κάθε μπάνιο που θέλει να παίξει ένα περιβάλλον spa στυλ. Αλλά αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο στην περίπτωση σε ένα κομψό χώρο shabby chic και μπανιέρα με ποδαράκια είναι συχνά το στοιχείο πρωταγωνιστής. Αυτός ο ρετρό σχεδιασμός με εμπνευσμένες μπανιέρες έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων και τελειώματα, προσθέτοντας αίγλη και το ειδύλλιο σε όλη την παράσταση. Δεν έχει σημασία το σχέδιο που θα επιλέξετε, θυμηθείτε ότι η μπανιέρα είναι ένα στοιχείο που καθορίζει πολύ καλά το Shabby chic κλίμα μέσα στο μπάνιο.

Shabby chic μπάνιο ιδέες2

Τα μικρά Shabby Chic μπάνια μπορούν να σχεδιαστούν χωρίς να χρειάζεται να στηρίζονται σε ευθείες γραμμές και σύγχρονο σχεδιασμό για την επίτευξη αυτής της αίσθηση απαλότητας. Το καλύτερο μέρος είναι η ελευθερία να χρησιμοποιεί φωτεινά χρώματα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με το αν το δωμάτιο μπορεί να γίνει πάρα πολύ κλειστοφοβικό. Αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν χρησιμοποιήτε περισσότερα από δύο φωτεινά χρώματα στο μικρό μπάνιο για να αποφευχθεί ο κατακερματισμός του χώρου. Η αντίθετη προσέγγιση απαιτεί ένα ουδέτερο φόντο σε αποχρώσεις σχεδόν λευκό με προσθήκες σε απαλές αποχρώσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βεβαιωθείτε ότι το μπάνιο είναι διακοσμημένο μαγευτικά σωστά για καλύτερα αποτελέσματα.

Shabby chic μπάνιο ιδέες3 Shabby chic μπάνιο ιδέες4 Shabby chic μπάνιο ιδέες5 Shabby chic μπάνιο ιδέες6 Shabby chic μπάνιο ιδέες7 Shabby chic μπάνιο ιδέες8 Shabby chic μπάνιο ιδέες9 Shabby chic μπάνιο ιδέες10 Shabby chic μπάνιο ιδέες11 Shabby chic μπάνιο ιδέες12 Shabby chic μπάνιο ιδέες13 Shabby chic μπάνιο ιδέες14 Shabby chic μπάνιο ιδέες15 Shabby chic μπάνιο ιδέες16 Shabby chic μπάνιο ιδέες17 Shabby chic μπάνιο ιδέες18 Shabby chic μπάνιο ιδέες19 Shabby chic μπάνιο ιδέες20 Shabby chic μπάνιο ιδέες21 Shabby chic μπάνιο ιδέες22 Shabby chic μπάνιο ιδέες23 Shabby chic μπάνιο ιδέες24 Shabby chic μπάνιο ιδέες25 Shabby chic μπάνιο ιδέες26 Shabby chic μπάνιο ιδέες27 Shabby chic μπάνιο ιδέες28 Shabby chic μπάνιο ιδέες29 Shabby chic μπάνιο ιδέες30 Shabby chic μπάνιο ιδέες31 Shabby chic μπάνιο ιδέες32 Shabby chic μπάνιο ιδέες33 Shabby chic μπάνιο ιδέες34 Shabby chic μπάνιο ιδέες35 Shabby chic μπάνιο ιδέες36 Shabby chic μπάνιο ιδέες37 Shabby chic μπάνιο ιδέες38 Shabby chic μπάνιο ιδέες39 Shabby chic μπάνιο ιδέες40 Shabby chic μπάνιο ιδέες41 Shabby chic μπάνιο ιδέες42 Shabby chic μπάνιο ιδέες43 Shabby chic μπάνιο ιδέες44 Shabby chic μπάνιο ιδέες45 Shabby chic μπάνιο ιδέες46 Shabby chic μπάνιο ιδέες47

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.