ραπτομηχανές και διακόσμηση1

Οι παλιές ραπτομηχανές  είναι ένα θαύμα του βιομηχανικού σχεδιασμού κατά το δεύτερο μισό του δέκατου ένατου και στις αρχές του εικοστού αιώνα. Κάποιες από αυτές, και πριν από το 1900 που είναι  πολύτιμοι λίθοι και περιζήτητές από τους συλλέκτες. Αν έχετε ληρονομήσει μια ή είστε σε θέση να αγοράσετε κάποιο από αυτά τα μηχανήματα, μπορείτενα διακοσμήσετε το σπίτι μας μαζί τους για μια υπέροχη vintage και βιομηχανική διακόσμηση. Τόσο στην αρχική του κατάσταση ως διακοσμητικό στοιχείο η μετα από ανακαίνιση και χρησιμοποιώντας την ως υποστήριξη σε κάποιο τραπεζάκι ίσως, αλλά και για άλλες χρήσεις.

Μερικοί διακοσμητές έχουν κάνει αυτά τα παλιά μηχανήματα  ένα κεντρικό μέρος του ντεκόρ τους. Η υποστήριξη μιας αντίκας ραπτομηχανής μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα γραφείο, μπουφές, τραπέζι, καθώς και κάθε άλλη χρήση που μπορούμε να σκεφτούμε.

Δεν απαιτούν πολλή δουλειά, και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όπως είναι με μια ιδιαίτερη χρονική πατίνα ή μπορείτε να τις βάψετε και να τους δώσει μια νέα ματιά. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το πάνω μέρος τους, αν είναι σε κακή κατάσταση.

Υποστηρίζουν πολλαπλές εφαρμογές και προσαρμογές. Όμορφος vintage και βιομηχανικός σχεδιασμός, θα κάνει οποιαδήποτε από αυτές τις μηχανές να ξεχωρίζουν όπου και αν τις έχουμε διακοσμήσει.

Δείτε λοιπόν τις προτάσεις μας στις παρακάτω εικόνε, και αν είστε από τους τυχερούς να έχετε μια παλί ραπτομηχανή, μην χάνετε χρόνο καο ενταξτε την στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

ραπτομηχανές και διακόσμηση2 ραπτομηχανές και διακόσμηση3 ραπτομηχανές και διακόσμηση4 ραπτομηχανές και διακόσμηση5 ραπτομηχανές και διακόσμηση6 ραπτομηχανές και διακόσμηση7 ραπτομηχανές και διακόσμηση8 ραπτομηχανές και διακόσμηση9 ραπτομηχανές και διακόσμηση10 ραπτομηχανές και διακόσμηση11 ραπτομηχανές και διακόσμηση12 ραπτομηχανές και διακόσμηση13 ραπτομηχανές και διακόσμηση14

Images via: Pinterest


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.