φωτιστικά με κλωστές και νήματαΑλλάζοντας τη διακόσμηση του σπιτιού είναι ότι καλύτερο για αναζωογόνηση, αλλά δεν μπορούμε πάντα να επενδύσουμε πολλά χρήματα για να το κάνουμε, επομένως, υπάρχουν κάποιες λύσεις για διακόσμηση σπιτιού που είναι απλές, φθηνές και πολύ εύκολες να φτιαχτούν όπως τα φωτιστικά με κλωστές και νήματα.

Τα φωτιστικά νήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους χώρους του σπιτιού, οπότε αντί να επενδύσετε σε ακριβούς λαμπτήρες, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φωτιστικό με νήμα και κλωστές και να αφήσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας πιο λεπτή και ευχάριστη. Σημειώστε πώς γίνεται αυτό…

Εύκολες diy ιδέες διακόσμησης με κόμπους από σπάγκο σε μπουκάλια και φαναράκια

Αντιθέτως με ό, τι μπορεί να σκέφτεστε, το να φτιάξετε απίθανα φωτιστικά με κλωστές και νήματα είναι πολύ πιο απλό και γρηγορό από ό, τι πραγματικά φαίνεται. Με λίγα υλικά και δεξιότητες μπορείτε να φτιάξετε μια απίστευτη λάμπα μόνοι σας.

φωτιστικά με κλωστές και νήματα1

Υλικά για την κατασκευή του λαμπτήρα νήματος

Σχοινί, κλωστές ή σπάγγο
Κόλλα βινυλίου
Μπαλόνια
Λαμπτήρας πυρακτώσεως
Ψαλίδι

Βήμα προς βήμα: πώς να φτιάξετε ένα τέτοιο φωτιστικό

φωτιστικά με κλωστές και νήματα11

Φουσκώστε το μπαλόνι αφήνοντας το στο μέγεθος που θέλετε για το νήμα σας.

Τοποθετήστε μια κόλλα βινύλιου σε ένα δοχείο και βάλτε το νήμα μέσα σε αυτό. Βοηθήστε τον εαυτό σας με μια οδοντογλυφίδα έτσι ώστε το νήμα να είναι καλά εμποτισμένο.

Τυλίξτε το νήμα στο μπαλόνι σε διάφορες κατευθύνσεις.

Περάστε την άφθονη κόλλα βινυλίου πάνω στο νήμα με μια βούρτσα όταν τελειώσετε την κύλιση και αφήστε την να στεγνώσει για τουλάχιστον 12 ώρες για να σκληρύνει.

Τρυπήστε το μπαλόνι όπου το έχετε δεμένο και κόψτε έναν κύκλο γύρω του με το ψαλίδι όπου θα περάσετε το λαμπτήρα πυρακτώσεως.

φωτιστικά με κλωστές και νήματα2

Τώρα που έχετε μάθει πώς να φτιάξετε μια χειροποίητη λάμπα, δείτε τις εικόνες παρακάτω με κάποια περιβάλλοντα όπου μπορείτε να τα τοποθετήσετε και να δημιουργήσετε μια πιο σύγχρονη ατμόσφαιρα ή να δώσετε ρουστίκ αποτέλεσμα, ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιήσατε για να φτιάξετε τη λάμπα σας. Εάν θέλετε ρουστίκ αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε σπάγγο.

φωτιστικά με κλωστές και νήματα3 φωτιστικά με κλωστές και νήματα4 φωτιστικά με κλωστές και νήματα5 φωτιστικά με κλωστές και νήματα6 φωτιστικά με κλωστές και νήματα7 φωτιστικά με κλωστές και νήματα8 φωτιστικά με κλωστές και νήματα9 φωτιστικά με κλωστές και νήματα10φωτιστικά με κλωστές και νήματα12φωτιστικά με κλωστές και νήματα13

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.