Πώς να δώσετε στον κήπο σας έναν χωριάτικο ρουστίκ αέρα – Εύκολος καλοκαιρινός DIY σχεδιασμός

Δεν είναι απαραίτητο να πούμε ότι ο ρουστίκ σχεδιασμός κήπου είναι απλός. Με άλλα λόγια, όσο το δυνατόν πιο φυσικός. Φυσικά αυτό σημαίνει να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι. Χωρίς να τους δώσουμε μια νέα όψη. Αφήστε τα να είναι φθαρμένα, χωρίς πολλές αλλαγες. Συγκλονισμένοι λοιπόν από την ζωή της πόλης, όλοι αναζητούμε τη φύση και την χωριάτικη απλότητα. Ψάχνουμε για ρουστίκ διακοσμητικά που θα ξεκουράσουν τα μάτια μας. Ψάχνουμε για την απλότητα που θα ξεκουράσε το μυαλό μας. Έτσι στο σημερινό μας άρθρο προτείνουμε να μάθετε μέσω των ιδεών πώς να δώσετε στον κήπο έναν ρουστίκ, χωριάτικο αέρα.

42 Απίθανες ιδέες με φυσικές πέργκολες στον κήπο, και πώς οργανώνουμε το χώρο γύρω από τα δέντρα

Πώς να δώσετε στον κήπο ρουστίκ καλοκαιρινό αέρα – Δημιουργικές ιδέες

Το να είσαι δημιουργικός μετατρέπει τα άχρηστα πράγματα σε υπέροχες διακοσμήσεις. Το να είσαι δημιουργικός σημαίνει να μετατρέπεις το εξωτερικό σου σε έναν καταπραϋντικό χώρο. Το να είμαστε δημιουργικοί σημαίνει να βάλουμε σε ένα φυσικό φως τα αντικείμενα που θεωρούμε κοινότατα. Αντικείμενα όπως μεταλλικά ή ξύλινα δοχεία, αντικείμενα που μετατρέπουν τον κήπο. Αλλά επειδή όλες οι ρυθμίσεις θα ήταν μονότονες χωρίς λουλούδια, δεν πρέπει να χάσετε την αρχική διακόσμηση. Και νομίζουμε ότι καταλαβαίνετε γιατί. Επειδή το καλοκαίρι σημαίνει χρώμα, σημαίνει λουλούδια, σημαίνει πράσινο τοπίο, αλλά σημαίνει και την αφή της φύσης. Μια ζεστή καλοκαιρινή πινελιά σε χωριάτικους ρουστίκ ρυθμούς θα βρείτε στις παρακάτω εικόνες.

36 DIY ιδέες για πρωτότυπες γλάστρες κήπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα στυλ, από την μεσογειακή χωριάτικη έως τη γαλλική χώρα και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Ένα κοινό […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.