DIY φωτεινά κεφαλάρια

Το υπνοδωμάτιο – το απόλυτο καταφύγιο για τον κουρασμένο άνθρωπο. Η μέρα μας αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το δωμάτιο, που υποτίθεται ότι μας προσφέρει την άνεση που χρειαζόμαστε για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες. Για το λόγο αυτό, ο καθένας μας χρειάζεται ένα άνετο κρεβάτι που περιβάλλεται από αντικείμενα και κουκούλι διακόσμησης … μια μικρή οικεία γωνιά που μας φέρνει στην ευχάριστη θέση και να προσκαλεί στην ονειροπόληση. Σήμερα θα παρουσιάσουμε έναν όμορφο τρόπο για να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο με μικρές πινελιές απαλού φωτός. Μείνετε μαζί μας για να βρείτε τις καλύτερες ιδέες για να δημιουργήσετε με ένα φωτεινό κεφαλάρι.

55 Πανέμορφες ιδέες διακόσμησης με νεραιδόφωτα για κάθε εποχή

 

Υπάρχουν συνήθως δύο κύριοι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι που θα φωτίζει τα όνειρά σας. Ο πρώτος από αυτούς είναι να κάνετε μια ελαφριά γιρλάντα στη διακόσμηση. Αξεσουάρ πολύ μοντέρνο τελευταία, η ελαφριά γιρλάντα θα προσθέσει μια ρομαντική αφή και κουκούλι στο υπνοδωμάτιο. Χαρακτηριστική για την μποέμικη κομψή διακόσμηση, η γιρλάντα είναι η καλύτερη διακόσμηση για έναν άνετο και γαλήνιο χώρο. Εναλακτικά μπορείτυε να εγκαταστήσετε μικρές λάμπες τοποθετημένες στο υπάρχον κεφαλάρι σας που είναι και αυτό μια ωραία ιδέα. Αν όχι, μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε μια χαμηλή αναστολή πάνω από το κρεβάτι σας που θα μπορούσε επίσης να παίξει τον ίδιο ρόλο. Για να σας δώσουμε πιο συγκεκριμένα παραδείγματα, προσφέρουμε υπέροχες ιδέες στις εικόνες που ακολουθούν.

DIY φωτεινά κεφαλάρια1 DIY φωτεινά κεφαλάρια2 DIY φωτεινά κεφαλάρια3 DIY φωτεινά κεφαλάρια4 DIY φωτεινά κεφαλάρια5 DIY φωτεινά κεφαλάρια6 DIY φωτεινά κεφαλάρια7

coziness, comfort, interior and holidays concept - cozy bedroom with bed and garland lights at home. A rack with books behind the bed. Candles, a lamp and a lamp stand near the bed. Plaid hand-knitted.
DIY φωτεινά κεφαλάρια9

DIY φωτεινά κεφαλάρια10 DIY φωτεινά κεφαλάρια11 DIY φωτεινά κεφαλάρια12 DIY φωτεινά κεφαλάρια13 DIY φωτεινά κεφαλάρια14 DIY φωτεινά κεφαλάρια15 DIY φωτεινά κεφαλάρια16 DIY φωτεινά κεφαλάρια17 DIY φωτεινά κεφαλάρια18 DIY φωτεινά κεφαλάρια19 DIY φωτεινά κεφαλάρια20 DIY φωτεινά κεφαλάρια21 DIY φωτεινά κεφαλάρια22 DIY φωτεινά κεφαλάρια23 DIY φωτεινά κεφαλάρια24 DIY φωτεινά κεφαλάρια25 DIY φωτεινά κεφαλάρια26 DIY φωτεινά κεφαλάρια27

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.