diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχαΕίναι πολύ εύκολο να κάνετε ένα τρέξιμο σε εξειδικευμένα καταστήματα και να αγοράσετε από εκεί μερικές γλάστρες για τον κήπο. Αλλά βρίσκουμε κλασικά σχέδια από και πιθανώς το ίδιο χρώμα. Αλλά κάποια πραγματικά εντυπωσιακα και πρωτότυπα σε εμφάνιση σίγουρα δεν θα βρείτε. Ως εκ τούτου, σκεφτήκαμε ότι δεν θα ήταν κακό να γνωρίζουμε πώς μπορείτε να τις κατασκευάσετε από τρία πράγματα φαινομενικά ασήμαντα. Τι είναι αυτά; Τσιμέντο, νερό και κάποια από τα ρούχα που φοράτε δεν είναι πλέον τίποτα και απλά πιάνουν χώρο στην ντουλάπα σας.

Αν και ακούγεται ένας περίεργος συνδυασμός, εγγυόμαστε ότι αυτές οι γλάστρες για τον κήπο δεν θα είναι μόνο ενδιαφέρον στην εμφάνιση, αλλά και πολύ όμορφες και σούπερ πρωτότυπες. Και αν ήδη γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, εδώ είναι μερικές εικόνες από τις οποίες μπορείτε να πάρετε έμπνευση.

diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα1 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα2 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα3 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα4 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα5 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα6 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα7 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα8 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα9 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα10 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα11 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα12 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα13 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα14 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα15 diy γλάστρες στον κήπο από τσιμέντο και παλιά ρούχα16

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Αν ψάχνετε για έναν εύκολο, απλό και ανέξοδο τρόπο για να δώσετε μια φρέσκια νότα, ένα περίεργο και πρωτότυπο στυλ στον κήπο σας, δοκιμάστε αυτές τις ιδέες  με πρωτότυπες γλάστρες κήπου. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.