Μια ιταλική εταιρεία που ονομάζεται Clever κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα επίπλων για να δημιουργήσετε ιδιαίτερες εξατομικευμένες περιοχές μελέτης για τα παιδιά  σας. Μπορεί να έχει ένα πραγματικά όμορφο μέρος για μελέτη χάρη στο ευρύ φάσμα γραφείων, μονάδωνς αποθήκευσης, καρέκλες και ράφια. Η τοποθέτηση των έπιπλων μπορούν να περιοριστούν μόνο από την φαντασία. Γραφεία και ντουλάπια  μπορούν να ομαδοποιηθούν σε μια γωνία για τη δημιουργία ενός ενιαίου χώρου μελέτης.

Μοντέρνα ράφια και συρτάρια με  ανοιγόμενα ρολά για να δημιουργήσετε επιπλέον επιφάνεια για τα βιβλία και τα πιο σημαντικά σνακς γεύματα στα διαλείματα τους. Τα χρώματα είναι επίσης πολύ σημαντικό για τους μικρούς μας φίλους, έτσι αυτά τα γραφεία να μεταμορφώνονται πραγματικά  σε ένα διασκεδαστικό μέρος για να και να παίξουν ή να διαβάσουν. Τα παιδιά είναι γεμάτα με ενέργεια σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και έχουν ανάγκη από ένα μέρος για να εκφράσουν τις απόψεις τους  και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με αυτά τα πολύχρωμα και απίστευτα προσαρμόσιμα γραφεία στα οποία μπορούν να τακτοποίησουν πράγματα με τον δικό τους τρόπο και να είναι πολύ προσωπικά. Απολάυστε τα….

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γειά σας, μου αρέσουν πολύ τα γραφεια της εταιρείας clever, μήπως ξέρετε αν υπάρχουν και στην Ελλάδα, τα φέρνει κάποια εταιρεία; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.