εξωτερική κρεβατοκάμαρα

Η υπαίθρια σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προσπαθούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο εκεί για ανάγνωση, φαγητό, ομιλία, πάρτι κ.α. Αλλά αυτό που μπορεί να ξεχάσετε είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερος ύπνος παρά τον υπαίθριο, ειδικά αν είναι στο δικό σας κατώφλι – φρέσκος αέρας και άνεση εγγυημένα. Εάν αναρωτιέστε για το πού να οργανώσετε έναν τέτοιο χώρο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Top DIY Ιδέες προσθήκης φωτισμού αυλής για μαγικές καλοκαιρινές βραδιές

Ξεχωριστό σπιτάκι

Εάν έχετε τη δυνατότητα, τοποθετήστε ένα ξεχωριστό σπιτάκι για την εξωτερική κρεβατοκάμαρά σας, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ ‘όλα, θα προστατευτείτε από το υπερβολικό φως του ήλιου και τη βροχή, αν χρειαστεί – το τελευταίο θα κάνει επιπλέον έναν όμορφο ήχο στην οροφή του σπιτιού σας. Δεύτερον, θα προστατευτείτε από έντομα και διαφορετικά ζώα όταν χρειαστεί – απλά κλείστε τα παράθυρα. Μπορεί να είναι ένα πρώην θερμοκήπιο που έγινε μια κρεβατοκάμαρα, ένα ξύλινο υπόστεγο που τοποθετήσατε  ένα κρεβάτι για ύπνο, ένα μικρό σπίτι στον κήπο ή ακόμα και ένα πραγματικό κομμάτι προ-κομμένου σχεδίου από κάποιον σχεδιαστή. Τοποθετήστε το για να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση.

Άλλες ιδέες

Αν δεν έχετε πολλά έντομα και η βροχή δεν αναμένεται, δεν θα χρειαστεί ένα ολόκληρο σπιτάκι. Κάντε κάποιους θόλους ή σκηνές πάνω από το κρεβάτι για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το υπερβολικό φως και να έχετε ένα δροσερό υπνάκο. Θυμηθείτε ότι σε περίπτωση που έχετε έντομα, ορισμένα κεριά citronella μπορεί να σας βοηθήσουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάποιο πανέμορφο κομμάτι επίπλων από κάποιον σχεδιαστή – υπάρχουν μοναδικά κρεβάτια με θόλο και άλλα στοιχεία ενσωματωμένα.

εξωτερική κρεβατοκάμαρα1 εξωτερική κρεβατοκάμαρα2 εξωτερική κρεβατοκάμαρα3 εξωτερική κρεβατοκάμαρα4 εξωτερική κρεβατοκάμαρα5 εξωτερική κρεβατοκάμαρα6 εξωτερική κρεβατοκάμαρα7 εξωτερική κρεβατοκάμαρα8 εξωτερική κρεβατοκάμαρα9 εξωτερική κρεβατοκάμαρα10 εξωτερική κρεβατοκάμαρα11 εξωτερική κρεβατοκάμαρα12 εξωτερική κρεβατοκάμαρα13 εξωτερική κρεβατοκάμαρα14 εξωτερική κρεβατοκάμαρα15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.