ιδέες με πηγάδιαΥπήρχε μια εποχή που τα πηγάδια χρησιμοποιούνταν ευρέως και διεθνώς για τις ανάγκες νερού στο σπίτι, σήμερα κάποιοι από εμάς τα γνωρίζουν μόνο από φήμες. Μερικά έχουν μείνει σε κήπους και αυλές και πιθανότατα ποτέ πλήρως  δεν θα καταργηθούν και δεν θα αντικαταστηθούν και είναι πλέον στοιχεία του τοπίου.

Πηγάδια από την αρχαιότητα προικισμένα με μαγικές δυνάμεις: είδαν τις πύλες για άλλους κόσμους, που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια διάφορων τελετων και τελετουργίες. Σήμερα, δεν θυμόμαστε πλέον το συμβολισμό των πηγαδιών, και το νερό το παίρνουμε πιά από τη βρύση, αλλά αυτές οι εγκαταστάσεις στις κατοικίες που είναι ακόμα εκεί – μπορούν τέλεια να παρουσιαστούν ως διακόσμηση για να δώσουν ομορφιά και χαρακτήρα στον κήπο και στην αυλή.

Για όσους είναι τυχεροι και έχουν ένα παλίο πηγάδι στο σπίτι τους μπορούν να το διακοσμήσουν υπέροχα. Αν πάλι δεν έχετε μπορείτε να φτιάξετε ένα ψεύτικο από πέτρες ή ξύλο, και να απογειώσετε την εικόνα του κήπου σας.
Θα μου πείτε σιγά μην κάνετε κάτι τέτοιο…δείτε τις παρακάτω εικόνες και τα λέμε.

ιδέες με πηγάδια1 ιδέες με πηγάδια2 ιδέες με πηγάδια3 ιδέες με πηγάδια4 ιδέες με πηγάδια5 ιδέες με πηγάδια6 ιδέες με πηγάδια7 ιδέες με πηγάδια8 ιδέες με πηγάδια9 ιδέες με πηγάδια10 ιδέες με πηγάδια11 ιδέες με πηγάδια12 ιδέες με πηγάδια13 ιδέες με πηγάδια14 ιδέες με πηγάδια15 ιδέες με πηγάδια16 ιδέες με πηγάδια17 ιδέες με πηγάδια18 ιδέες με πηγάδια19????????????????????????????????????

ιδέες με πηγάδια21 ιδέες με πηγάδια22 ιδέες με πηγάδια23 ιδέες με πηγάδια24 ιδέες με πηγάδια25 ιδέες με πηγάδια26 ιδέες με πηγάδια27 ιδέες με πηγάδια29 ιδέες με πηγάδια30 ιδέες με πηγάδια32 ιδέες με πηγάδια33 ιδέες με πηγάδια34 ιδέες με πηγάδια35 ιδέες με πηγάδια36 ιδέες με πηγάδια37

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] ή να ανανεώσετε τον κήπο σας, τα παρτέρια του κήπου, το εξοχικό σπίτι ή την αυλή σας, τότε ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.