Πατητή τσιμεντοκονία - διακοσμητική πρόταση παραδοσιακής αισθητικήςΗ επαναφορά και η ανακάλυψη υλικών που σε πιο παλιές εποχες έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση του παραδοσιακού αρχιτεκτονικού τοπίου, αποτελει μια συναρπαστική διαδικασία και πρόκληση.
Ένα τέτιοο υλικό είναι και η πατητη τσιμεντοκονία, που οδηγεί σε ένα νοσταλγικό ταξίδι από το χθές στο σήμερα.
Η πατητη τσιμεντοκονία για δεκαετίες στο παρελθον, αποτέλεσε την βασική πρώτη ύλη κατασκευών όπως πατητήρια, στέρνες,δάπεδα και ένα σωρό άλλες διακοσμητικές εφαρμογές, και διαμόρφωσαν το οικιστικό τόπιο κυρίως των νησιωτικών περιοχών της χώρας.

Υλικό ευπλαστο και ευκολο στη χρήση, αφηρημένο στην τέχνη και την φαντασία του μάστορα, έχουν δώσει δείγματα αρχιτεκτονικής από απλά δάπεδα, σε τοίχους αλλά και πιο σύνθετους οικοδομικούς όγκους όπως έπιπλα, κρεβάτια, πολυθρόνες, καναπέδες, και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η πατητη τσιμεντοκονία διακρίνετε για την αντοχή της στο χρόνο, την απλότητα, την ομορφιά, και την λειτουργικότητα της.

Πατητή τσιμεντοκονία, ένα υλικό που μεταμορφώνει μοναδικά κάθε χώρο, με οδηγό το μεράκι και συντροφία την παράδοση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως γίνετε.

Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες1 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες2 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες3 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες4 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες5 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες6 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες6 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες7 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες8 Πατητή τσιμεντοκονία ιδέες9

Πληροφορίες και εικόνες από durostick.gr|Patiti.gr |www.prolat.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά έκανα και εγώ πατητή τσιμεντοκονία (στο μπάνιο) και πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για καθέναν που ενδιαφέρεται ή έχει απορίες.

  2. Έκανα μόνος μου πατητή τσιμεντοκονία σε έναν τοίχο στην αυλή μου. Δεν είναι εύκολο αλλά ούτε ακατόρθωτο απλά θέλει κάποια εμπειρία. Το καλοκαίρι θα ξανά ασχοληθώ σίγουρα.

  3. Η καρέκλα με το πακμαν είναι πολύ ωραία! θέλω μια ίδια! γίνονται και σε τοίχο με πατητή τισμεντοκονία τέτοια σχέδια??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.