Με την έλευση του ιστορίες χρώματος από την Benjamin Moore, ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο στην τεχνολογία χρωμάτων βαφής γράφεται. Με μια άνευ προηγουμένου σειρά από πραγματικά μοναδικά χρώματα για να επιλέξετε, δημιουργώντας τη δική του ιστορία, το χρώμα σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο – ή πιο συναρπαστικό. Εμπνευσμένο από τη φύση, τις αισθήσεις, στιγμές στο χρόνο, αντικείμενα που βρέθηκαν και καθαρή φαντασία, κάθε χρώμα λέει την δελεαστική ιστορία του. Τώρα … δημιουργήστε τη δική σας, προσωπική ιστορία με το χρώμα.

Every Color Is Its Own Story
Γιατί οι Iστορίες Xρωμάτων Eίναι Tόσο Eξαιρετικές;

Διακόσια σαράντα, ένα και ένα,μοναδικά πλήρους φάσματος  χρώματα χειροποίητα σε μια εκπληκτική συλλογή – μια παλέτα τόσο ζωντανή και εξαίσια που  κάθε χρώμα είναι ότι καλύτερο και εκτιμάται μόλις το χρώμα εφαρμόζεται. Κάθε απόχρωση δημιουργεί βάθος, χροιά, και φωτεινότητα που δεν υπάρχει στα συνηθισμένα χρώματα. Από το φυσικό φως το πρωί ως το τεχνητό ή έμμεσο φωτισμό, τα χρώματα αυτά αναλαμβάνουν τα διάφορα χαρακτηριστικά και εμφανίσεις σε όλη την ημέρα. Φέρνοντας στο νου τα αισθήσεις και τα συναισθήματα, το καθένα ένα μοναδικό μείγμα προσφέρει μια ιστορία και μια προσωπικότητα πίσω από κάθε απόχρωση.

Ποτέ δεν θα δείτε το γκρι με τον ίδιο τρόπο ξανά. Αυτή η θεαματική ανθολογία της συγκρατημένης πλευράς παλέτας χρωμάτων διαθέτει ένα εκπληκτικό ποσό της απόχρωσης και της ζωής, λόγω της ποικιλίας του καφέ, μπλε και πράσινων υποτόνων που περιέχει.

Αυτά τα ουδέτερα σχηματίζουν μια απίστευτη δυναμική. Ενσωματώνοντας νότες κίτρινου, πράσινου, και πορτοκαλί, που προσφέρουν βάθος διαστάσεων, είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με τα χρώματα από άλλες ιστορίες Χρώματων.

Βιολογικά στη φύση, αυτή η χαλαρωτική, πλούσια παλέτα καλύπτει ένα φάσμα που περιλαμβάνει καφέ τόνους  σε αποχρώσεις, ενσωματώνοντας το κόκκινο του χρώματος που αντισταθμίζουν βαθύτερες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε ποικιλία σε ένα δωμάτιο.

Όπως τα στρώματα του χρώματος σε ένα βραδινό ουρανό, αυτή η παλέτα δημιουργεί μια συγκλονιστική αφήγηση για το βιολετί-μωβ θέμα. Που κυμαίνεται από βαθύ αμέθυστο σε ένα ονειρικό ωχρό βιολετί, μια ιστορία που εκτυλίσσεται και περιλαμβάνει όμορφους μπλε χρωματισμούς σε παραλλαγές.

Ένας τόμος γεμάτος δροσιστική θάλασσα-εμπνευσμένες αποχρώσεις, αλλά η πλοκή πηγαίνει πολύ πιο βαθιά …. Αυτές οι αποχρώσεις έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την αίσθηση της κίνησης, μετατοπίζεται ομαλά μέσα από τα κύματα του γκρι-μπλε και καταλήγει  στα βαθιά.

Περιβαλλοντικά αποστάγματα συνδυάζονται για να πουν μια νέα ιστορία της φύσης – από την ανοιξιάτικα, κίτρινο-πράσινα  εως τις μπλε γκρι σκιές του δάσους. Χαλαρωτικά και αναζωογονητικά, εργάζονται αρμονικά μαζί και είναι μια φυσική επιλογή για οποιοδήποτε δωμάτιο.

Εμπνευσμένα από τη καρδιά της φύσης, τα χρώματα δημιουργούν μια ιστορία υφαντό με γήινες αποχρώσεις, κρεμ αποχρώσεις και πινελιές πρασίνου. Χρυσά-φιλιά, κάθε χρώμα προσφέρει μια ευχάριστη οικειότητα που θα φέρει την αίσθηση της άνεσης και ζεστασιάς στο σπίτι σας …

Σφύζει από ενέργεια, αυτή η ομάδα άγγιξει τον ήλιο αποχρώσεις που ακτινοβολουν  ζεστασιά για να γεμίσει τα δωμάτιά σας με μια ευχάριστη λάμψη. Προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα αποχρώσεις μαλακές και λεπτές που προσφέρουν ένα ουδέτερο στοιχείο που συμπληρώνετε από τα πιο φλογερό κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα, δημιουργώντας μια αρμονική ισορροπία.

Μπορείτε να δείτε όλη αυτή τη καταπληκτική σειρά χρωμάτων στην ισοσελίδα της Benjamin Moore.  Δυστηχώς η σειρά αυτή δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στην Ελλάδα και δεν είναι ακόμη γνωστό πότε και αν θα έρθει. Ελπίζουμε οι υπέυθυνοι τη Εληνικής Benjamin Moore  να το σκεφτούν και να την φέρουν σύντομα και στην χώρα μας.

Πηγή: http://mydesiredhome.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.