Πανέμορφες ιδέες μας για έναν χαρούμενο και άνετο κήπο

Είστε τυχεροί που έχετε έναν κήπο και σκοπεύετε να τον απολαύσετε όλο το καλοκαίρι; Εδώ είναι οι καλύτερες ιδέες για τη δημιουργία μιας άνετης γωνίας για να περάσετε τις μέρες σας στον ήλιο και τα βράδια σας κάτω από τα αστέρια.

Για να κάνετε μια γωνιά του κήπου άνετη, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Απλά πρέπει να στοιχηματίσετε σε διακοσμητικά αξεσουάρ και όχι μόνο σε αφιερωμένα σε εξωτερικούς χώρους. Πάνω απ ‘όλα, δεν πρέπει επίσης να φοβάστε να αναμίξετε υλικά και εκτυπώσεις για να επιτύχετε ένα μποέμικο στιλ. Ένα χαλί από φυσικές ίνες, μια μοντέρνα αιώρα με γεωμετρικά σχέδια, μαξιλάρια και έπιπλα από μπαμπού … όλα πάνε. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι κάθε κομμάτι πρέπει να σας ευχαριστεί ξεχωριστά. Δεν διστάζουμε να επιλέξουμε ένα όμορφο καρό για τα πιο δροσερά βράδια. Και γιατί να μην φτιάξετε μια ξύλινη πέργκολα για να στεγάσετε αυτόν τον χώρο και να το απολαύσετε όλη μέρα;

35 Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσετε μια δροσερή βεράντα

Για να φωτίσουμε τις καλοκαιρινές μας βραδιές με στιλ, προτιμούμε όμορφες ελαφριές γιρλάντες που θα φωτίζουν στενά έναν κήπο. Για να τονίσετε την άνετη πλευρά, μην διστάσετε να συσσωρεύσετε γιρλάντες. Μια άλλη μοντέρνα λύση για φωτισμό κήπου είναι τα κρεμαστά φώτα μπαμπού που κρέμονται από τα κλαδιά ενός δέντρου. Για να μην αναφέρουμε τα κηροπήγια να γεμίσουν με κεριά για να ολοκληρώσουν αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Για να ολοκληρώσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε έναν κήπο, πρέπει φυσικά να προσθέσετε φυτά. Εάν έχετε αίθριο, είναι καλή ιδέα να το γεμίσετε εκεί με φυτά σε γλάστρες. Φυσικά, η επιλογή της γλάστρας έχει σημασία στη συνολική εμφάνιση αυτού του χώρου. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κεραμικές εκδόσεις, φυσικές ίνες, ανακυκλωμένα κιβώτια κλπ. Αν σας προτείνουμε να αναμίξετε τη βλάστηση, τα καλύτερα φυτά για μια βεράντα στον ήλιο είναι οι πολύ μοντέρνοι κάκτοι. Σας προτείνουμε επίσης να υιοθετήσετε ποικιλίες αναρρίχησης, όπως wisteria και γιασεμί για να διακοσμήσετε τοίχο ή πέργκολα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.