χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο

Τα Χριστούγεννα είναι οι γιορτές για τις μικρές στιγμές, τις παραδόσεις, αλλά και για τη δημιουργικότητα του καθενός από εμάς. Ανακαλύψτε ένα παιχνιδιάρικο παιδί μέσα σας και διασκεδάστε κάνοντας δικά σας στολίδια, για παράδειγμα, σπάγκο. Για παράδειγμα, μπάλεςς που κατασκευάζονται από περιτύλιγμα μπαλονιών με σπάγκο φαίνονται να είναι καταπληκτικές. Μετά το σκάσιμο του μπαλονιού, παίρνετε εξαιρετικές διακοσμήσεις.

50 Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες εικόνες για να στείλετε τις δικές σας ευχές


Τα παλαιότερα πλαστικά Χριστουγεννιάτκα goulas μπορούν να σας δώσουν ένα νέο στολίδι όταν τα τυλίξετε με σπάγκο. Αντί για τις πολύχρωμες σφαίρες θα έχετε μια σειρά από στολίδια με ρουστίκ αίσθηση. Ομοίως, μπορείτε επίσης να ανακυκλώσετε τους παλαιότερους κόπτες μπισκότων. Η απλή περιτύλιξη και κόλληση θα δημιουργήσει επίσης πολύ όμορφα στολίδια. Ετοιμάστε το σπάγκο σας, κόλλα, ψαλίδι, χαρτί, και κάντε μία από τις παρακάτω δημιουργικές ιδέες.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο1 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο2 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο3 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο4 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο5 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο6 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο8 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο9 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο10

SOUTH AFRICA - December 2010: Close up of a glitter bauble. Feature text available. (Photo by Gallo Images / Ideas)

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο13 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο15 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο16 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο17 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο18Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο7 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο11Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπάγκο14

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.