Μπετόν ζαρντινιέρες κήπουΜπετόν στον κήπο όπως και άλλα παρόμοια υλικά χρησιμοποιούνται συχνά. Κάθε υλικό είναι ικανό να παρέχει μια διαφορετική υφή και να κάνει το χώρο μας πιο όμορφο. Σήμερα θα δούμε μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις, που είναι το σκυρόδεμα.

Ειδικά οι τσιμεντόλιθοι που χρησιμοποιούνται ως ζαρντινιέρες. Πέραν του ότι έχουν ένα ίσιο σχήμα, υπάρχουν και μοντέλα σε δαχτυλίδια ή κύλινδρους. Στις ζαρντινιέρες από μπετόν κήπου εφαρμόζεται αυτή η τεχνική που είναι κοινή σε αυτούς τους τρόπους καθώς και άλλους που μπορούν να σχηματίσουν μια δομή.

Όλα αυτά τα κομμάτια θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε στον κήπο μια ασφαλή και σταθερή δομή. Κυρίως σε λοφώδη έκταση μπορεί να διαμορφωθεί ως ένα είδος πλαισίου με αυτά τα μέρη. Για να δώσουν μια πιο δυναμική και γλυπτική επίδραση στον κήπο μπορούν να σχηματίσουν τοίχους.

Ομοίως χτιστές μπορεί να είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο με αυτές τις συγκεκριμένες ζαρντινιέρες. Κηπουρική από σκυρόδεμα εφαρμόζεται σε αυτά και είναι πολύ χρήσιμη. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της αυλής μας ή τις προθέσεις του σχεδιασμού μας και τις  διαστάσεις.

Μια άλλη λεπτομέρεια που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα στις συγκεκριμένες ζαρντινιέρα είναι οι αποχρώσεις του χρώματος. Η τερακότα είναι αυτή με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Όπως και το χρώμα της ώχρας ή κίτρινα σχέδια που μπορούν να συνδυαστούν για να επιτευχθούν άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κήπου.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες ιδέες με μπετόν ζαρντινιέρες κήπου για υπέροχα τοπία.

Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου1 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου2 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου3 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου4 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου5 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου5 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου6 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου7 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου8 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου9 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου10 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου11 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου12 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου13 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου14 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου15 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου16 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου17 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου18 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου19 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου20 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου21 Μπετόν ζαρντινιέρες κήπου22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.